KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL

KLIK BANNER UTK JOIN


Pon! Ponnnnnn!!! Mari semua adik akak abang angah pakcik makcik nenek atok...datang beraya ke teratak blog madah cinta..Cik Akak Comel!




Adik kecil belajar merangkak,
Pandai berinternet membuka emel,
Meh la join di blog madah cinta Cik Akak,
Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel.

Hari-hari makan roti,
Jangan lupa gosok gigi,
Tersedia bermacam hadiah Cik Akak menanti,
Jangan tak join nanti rugi.

Blog Cik Akak masuk rancangan Wanita Hari Ini,
Dihebah sehingga ke pelosok dunia,
Awak..awak yang baca entry ni,
Jemput join ye korang semua.




Pssssst! Ni la banner segmen tu. Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel. Cute kan. Haaa..yang kat kiri tu pulak header Cik Akak. Bertemakan warna purple idaman di hati.

Kata orang...ehem-ehem..personaliti diri kita berdasarkan warna kegemaran. Macam Cik Akak ni minat warna purple. Design blog, template, widget semuanya berasaskan warna purple. Nak tahu tak ciri-ciri seseorang yang sukakan warna purple? Meh, Yumida share kan:






Warna Ungu adalah warna yang mewakili kehangatan. Ia adalah warna yang mempemgaruhi hati dan minda , iaitu gabungan fizikal dan spiritual. Ia mempengaruhi semangat berdikari dan intuisi. Warna keungu-unguan yang semakin tebal menunjukkan kebolehan untuk menghadapi hubungan dengan secara praktikal. Warna yang pucat mempengaruhi kemanusiaan dan hubungan kerohanian. Warna ungu-kemerah-merahan menunjukkan keinginan dan cita-cita yang tinggi.Semakin keruh warna ungu tersebut maka ia menunjukkan kekuatan dalam menghadapi sesuatu. Ia juga menunjukkan imaginasi erotik yang tebal. Ia juga mempunyai kebolehan untuk menarik simpati dan juga seorang yang tidak dapat memahami orang lain.

Indahnya perwatakan seseorang yang meminati warna ungu..tahniah Cik Akak.

Haaa...tu la serba sedikit mengenai tuan penganjur Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni. Pssst! Ada hadiah menanti peserta bertuah tau. Nak tahu? Tapi kan..kena baca dan patuhi segala syaratnya dahulu. Jom tonton!




Haaa..klo nak join Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni mesti kena buat entri. Buat tajuk seperti tertera kat atas. Contohnya seperti blogger ni:



Hehehe..suspen tak? Tu menandakan aku tengah menjoinkan untuk Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni. Jom la join sekali...jom la...jom laaaaa



Nak tahu tak? Nak tahu tak??? Tak mo tahu pun aku paksa korang utk tahu jugak!




Aaaaaaaaaaaa!!! Terbukti gempak giler hadiah tu! Bez..bez... ade topup! Woooooo...topup RM10 & RM5! Yes...yessss! Banyak RM10/RM5 tuuu.. Boleh guna untuk 1 bulan. Yeyyyyy..x perlu topup lagi (perasan kann macam la orang tu yang bertuah nanti..hohoho) Owh..topup... Jap! Aku nak kenyit mata jap kat Cik Akak. Woooo..ade hadiah novel, majalah mingguan wanita, mastika, majalah ujang, malah sijil penyertaan pun dapat! Best nyaaaaa! Nak...nakkk..nak sume tuuuu.. Beznye kalau dapat... Jom kita ramai-ramai join kasi gempak Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni!




Beginilah pembahagian hadiahnya...awesome!




Meh join sekarang! Tak lama lagi due date Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni... 19 Ogos 2013 hari Isnin. Jom ler...manalah tahu rezeki kita bakal dapat salah satu daripada hadiah yang ditawarkan di atas. Tak join kita tak tahu. Join jer...syaratnya pun mudah je.

Haaaa..bila dah join check balik mengenai syarat wajib. Meh aku kasi bold and highlight kan word wajib. Merujuk pd kamus Yumida, wajib ni maksudnya mesti! Kalau dah mesti..pastikan bende tu ada. So..nak tahu bende ape yang wajib dalam Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni..korang refer pada syarat-syarat di atas. Wokeh..good luck pada semua peserta yang join. Salam perkenalan from Yumida buat penganjur Cik Akak dan rakan blogger yang turut sama memeriahkan lagi Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel ni. Assalamualaikum..





TAMAT: 19 OGOS 2013

3 comments

lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
semak di sini....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

nantikan keputusan malam esok....

sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

Tahniah anda Menang

Semak hadiah anda di sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/siapa-menang-klik-klik-syawal-by-cik.html

tahniah coz menang...btw,entri nie sangat best!! memang betol2 layak jd johan:)


EmoticonEmoticon