SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI

KLIK BANNER UTK JOIN

Sepatah 2 dr Ben Ashaari:
Segmen ni simple jer .. SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI .. Blogger masuk ke blog blogger yang join segmen ni pastu akan bagitau secara spontan melalui komen di blognya .. BEST atau TAK BEST ! , blog dia tu .. Maknanya pengunjung tu tengok sekali lalu je la tanpa baca entri di blog dia .. Haaa .. ok tak ? Hanya dua je .. Blogger tak leh kecik hati yer .. Kira kalau dah join tu , kena open sikit la.. Lagi pon antara BEST ngan TAK BEST je ..
BEST atau TAK BEST !
Ok ? Faham tak ni  ? Kalau faham , jom mulakan … Cam biasa , kena buat entri tanda rela join segmen ni .. Kang tak buat , entah sapa sapa pulak yang join kan ?
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ni ..
  3. Pada yang sudi , boleh tambah sini undi sokongan terhadap benashaari.com pada contest DIGI ( Klik >>http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..)
  4. Sila tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ..
Apa yang korang kena buat ialah  ( mereka yang join segmen ni  ) , sila ke blog rakan lain yang join segmen ni dan  tinggalkan komen di blog mereka berdasarkan pemerhatian korang mengenai blog mereka , sepintas lalu .. BEST atau TAK BEST ! Kemudian terpulang pada blogger tu nak balas kembali atau tidak .. INGAT !! TINGGALKAN URL ENTRI KORANG KAT BLOG MEREKA YANG KORANG DAH MASUK untuk mereka kembali menjejakinya .. Hanya mereka yang join segmen ni saja , korang layan.. Yang tak join , wat dek jer .. Sekian ..
Tutup , jam 9 malam ini ..


30 comments:

  1. wowww. :D err kene komen best or tak?

    #best :)

    ReplyDelete
  2. BEST

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  3. kartun kat header tu ceria jek.. BEST!

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    jmput sggh ke blog~ ;D

    ReplyDelete
  4. bestnyee :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  5. BEST ! :D

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum yumida....mmg best...:)

    ReplyDelete
  7. BEST..

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  8. memang best! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  9. Blog ANDA BEST!!

    http://encikkai.com/2012/04/27/spontan-bersama-ben-ashaari/

    ReplyDelete
  10. Best.... Header ceria....


    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  11. best :D

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  12. BEST dan CUTE lah...Qaseh follow tau...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  13. best...header tu cantik...

    klu sudi jemput ke blog saya jugak..

    http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  14. best...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  15. Sy tak join, tp nk komen. Wakakaka! Best sis, serious! Lgpun page sis cepat msuk, syok arr..

    ReplyDelete
  16. sik join tapi mok komen juak best.boleh sik.haha

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan.. Niena datang daripada segmen yang sama .. Komen Niena, blog anda best .. =)

    Niena dah follow blog anda .. Jom follow Niena semula .. Minta klik iklan churpchurp diblog Niena .. Dah join churpchurp belum ? Hanya dengan 1 klik, anda dapat untung 20sen .. Jom daftar di blog Niena .. =)


    nienasofea.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  18. best...

    singgah dr segmen abg ben juga...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  19. besttt.!!
    sbb tu nur selalu ke sini.. ;)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  20. BEST! sangat cun. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  21. best!

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  22. Best! Nice and simple ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  23. best best..
    ikhlas
    http://elephantisgajah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Yuhuuu Emma here =) Blog Ni BEST =) Happy blogging =)

    ReplyDelete
  25. tin!tin! iman singgah dari segmen yg sama..huhu..sori lmbt tp still nak support juga..blog ini iman rase simlpe..sudi2 dtg ke blog iman ya=D

    ReplyDelete
  26. best and kemas .....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  27. hai dtg dari segmen sama. jom g blog saya meh =) blog ni BEST

    ReplyDelete
  28. blog awak BEST! =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete

SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: