SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI

KLIK BANNER UTK JOIN

Sepatah 2 dr Ben Ashaari:
Segmen ni simple jer .. SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI .. Blogger masuk ke blog blogger yang join segmen ni pastu akan bagitau secara spontan melalui komen di blognya .. BEST atau TAK BEST ! , blog dia tu .. Maknanya pengunjung tu tengok sekali lalu je la tanpa baca entri di blog dia .. Haaa .. ok tak ? Hanya dua je .. Blogger tak leh kecik hati yer .. Kira kalau dah join tu , kena open sikit la.. Lagi pon antara BEST ngan TAK BEST je ..
BEST atau TAK BEST !
Ok ? Faham tak ni  ? Kalau faham , jom mulakan … Cam biasa , kena buat entri tanda rela join segmen ni .. Kang tak buat , entah sapa sapa pulak yang join kan ?
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ni ..
  3. Pada yang sudi , boleh tambah sini undi sokongan terhadap benashaari.com pada contest DIGI ( Klik >>http://bit.ly/JiGSp6 .. pastu klik VOTE ! Terima kasih ..)
  4. Sila tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ..
Apa yang korang kena buat ialah  ( mereka yang join segmen ni  ) , sila ke blog rakan lain yang join segmen ni dan  tinggalkan komen di blog mereka berdasarkan pemerhatian korang mengenai blog mereka , sepintas lalu .. BEST atau TAK BEST ! Kemudian terpulang pada blogger tu nak balas kembali atau tidak .. INGAT !! TINGGALKAN URL ENTRI KORANG KAT BLOG MEREKA YANG KORANG DAH MASUK untuk mereka kembali menjejakinya .. Hanya mereka yang join segmen ni saja , korang layan.. Yang tak join , wat dek jer .. Sekian ..
Tutup , jam 9 malam ini ..


30 comments:

Detective Fiqa said...

wowww. :D err kene komen best or tak?

#best :)

MISS Z BERCELOTEH said...

BEST

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Zamani said...

kartun kat header tu ceria jek.. BEST!

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

jmput sggh ke blog~ ;D

cyda said...

bestnyee :)

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

BEST ! :D

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

maszull said...

assalamualaikum yumida....mmg best...:)

NAL said...

BEST..

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

deno said...

memang best! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

kai said...

Blog ANDA BEST!!

http://encikkai.com/2012/04/27/spontan-bersama-ben-ashaari/

AyueJean said...

Best.... Header ceria....


http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

AlyNn NyzAa said...

best :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

QasehSuci said...

BEST dan CUTE lah...Qaseh follow tau...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Fadzmie Mohamad said...

BEST! Simple tapi lawa. ;)

fiqas said...

best...header tu cantik...

klu sudi jemput ke blog saya jugak..

http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Faizul Osman said...

best...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Sis AI said...

Sy tak join, tp nk komen. Wakakaka! Best sis, serious! Lgpun page sis cepat msuk, syok arr..

hazfee said...

sik join tapi mok komen juak best.boleh sik.haha

Niena Sofea said...

Salam perkenalan.. Niena datang daripada segmen yang sama .. Komen Niena, blog anda best .. =)

Niena dah follow blog anda .. Jom follow Niena semula .. Minta klik iklan churpchurp diblog Niena .. Dah join churpchurp belum ? Hanya dengan 1 klik, anda dapat untung 20sen .. Jom daftar di blog Niena .. =)


nienasofea.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

AyuInsYiraH said...

best...

singgah dr segmen abg ben juga...
http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Cik Nur said...

besttt.!!
sbb tu nur selalu ke sini.. ;)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

9n0L4 said...

BEST! sangat cun. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Mr. E'raz Fadli said...

best!

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Lily said...

Best! Nice and simple ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

IEQAH said...

best best..
ikhlas
http://elephantisgajah.blogspot.com/

Emma said...

Yuhuuu Emma here =) Blog Ni BEST =) Happy blogging =)

Ayu Iman said...

tin!tin! iman singgah dari segmen yg sama..huhu..sori lmbt tp still nak support juga..blog ini iman rase simlpe..sudi2 dtg ke blog iman ya=D

eyka said...

best and kemas .....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Diera Tekikushika said...

hai dtg dari segmen sama. jom g blog saya meh =) blog ni BEST

::CIK LYNN:: said...

blog awak BEST! =)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

Khairunnisa' said...

Blog best :]

Nisa'

SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: