SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat penyertaan:

1)Buat entry yang bertajuk 'SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG'
2)Letak Header Blog saya di entry penyertaan anda.

3)Nak follow blog saya atau tidak tiada paksaan(^_^)
4)Link kan entry penyertaan anda di komen entry ini ye..

5)Tarikh tutup:akan di umum kan bila tiba masa nye..


16 comments

daripada segmen yang sama :)

follow awak ...

http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

hai,,terima kaseh join segmen saya..senarai peserta dah di update .di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

turut serta segmen yg sama happy blogwalking

http://kumahuitu.blogspot.com

Datang dari segmen yang sama :)
http://flyingintonadyaworld.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

Daripada segmen yang sama :)

http://miramaliks.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk

Ziera pon join segmen ni.. Selamat Berkenalan.. =D

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

dari segmen yang sama..niera follow sini :)
selamat berkenalan!

Salam..yumida:D blog anda telah pun di senaraikan di bloglist promosi blog..jenguk di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-ini.html maseh:D

dari segmen yg sme..salam kenal..
done follow u..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

dari segmen yg sama :DD

sudah follow awak..hit me back.. :))

http://ieyra-amira.blogspot.com/

dri segmen yg same......

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

ziarah dr segmen yang sama..:)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

Salam Perkenalan.....

Saya pun dah join segmen ni. Kita follow aje la blog nie.....

http://iezaiezaieza.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html


EmoticonEmoticon