Segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup

KLIK BANNER UTK JOIN
syarat segmen:

  1. Follow blog cik buaya kisah klasik azura ni <-- mesti
  2. like la fanpage kat box sebelah kanan ni <-- x wajib pun
  3. Buat entri dengan tajuk : segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup
  4. letak banner and letak link pada banner
  5. pastu dah siap sila tinggalkan link pada kotak comment entri segmen ni okeh

simple je kan

 dan dengan berbesar hati jugak

cik buaya nak bagi TOPUP (DIGI, CELCOM or MAXIS) untuk mereka-mereka yang bertuah
kiranya join segmen bukan dengan tangan kosong la :)

jumlah topup RM 10 x 3 pemenang

yang bertuah tu akan di kira menggunakan random.org la :) hehe

segmen ni berlangsung selama sebulan :) <--- (tempoh segmen mungkin berubah)

26/4 - 26/5/2012

p/s: jum join ramai2 :)



15 comments:

  1. pehh. dapat topap! nk join, hehehh

    ReplyDelete
  2. Untunglaaah dpt top up, wakaka! Good luck sis! Untung2 dpt top satu, haha!

    ReplyDelete
  3. mekaseh sudi join :) nntkn update senarai peserta ok :)

    ReplyDelete
  4. salam ..singgah melawat dri segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html thanx(^_^)

    ReplyDelete
  5. Salam..singgah dari segmen yang sama >< wah,,fiqah dah lama dah jadi follower dekat sini.. ><

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  6. alam..
    singgah sini dari segmen yang sama.salam kenal.
    ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  7. done follow u :)
    datang dari segmen yang sama hokeh ..

    http://www.inikisahtia.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  8. done follow,dari segmen yg sama follow me back k:)
    http://chocolatelove196.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  9. dtg dan follow sni dari blog cik buaya :D

    ReplyDelete
  10. dtg dr segmen yg sama.
    jom BW

    http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  11. dtg dari segmen yang sama..done follow awak..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama :P

    done Follow , hit me back yup >,<

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

    ReplyDelete
  13. hyehye , selamat paggii . ain datang bwakk Encik postoo !!

    ReplyDelete