Segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup

KLIK BANNER UTK JOIN
syarat segmen:

  1. Follow blog cik buaya kisah klasik azura ni <-- mesti
  2. like la fanpage kat box sebelah kanan ni <-- x wajib pun
  3. Buat entri dengan tajuk : segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup
  4. letak banner and letak link pada banner
  5. pastu dah siap sila tinggalkan link pada kotak comment entri segmen ni okeh

simple je kan

 dan dengan berbesar hati jugak

cik buaya nak bagi TOPUP (DIGI, CELCOM or MAXIS) untuk mereka-mereka yang bertuah
kiranya join segmen bukan dengan tangan kosong la :)

jumlah topup RM 10 x 3 pemenang

yang bertuah tu akan di kira menggunakan random.org la :) hehe

segmen ni berlangsung selama sebulan :) <--- (tempoh segmen mungkin berubah)

26/4 - 26/5/2012

p/s: jum join ramai2 :)



15 comments:

Kazman / Sue said...

semoga berjaya.....

kura said...

pehh. dapat topap! nk join, hehehh

Sis AI said...

Untunglaaah dpt top up, wakaka! Good luck sis! Untung2 dpt top satu, haha!

Azura @ cik buaya said...

mekaseh sudi join :) nntkn update senarai peserta ok :)

Pecinta pink^^ said...

salam ..singgah melawat dri segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html thanx(^_^)

fiqah hamed said...

Salam..singgah dari segmen yang sama >< wah,,fiqah dah lama dah jadi follower dekat sini.. ><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Mrs.BuduBilis said...

alam..
singgah sini dari segmen yang sama.salam kenal.
^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Ini Kisah Tia said...

done follow u :)
datang dari segmen yang sama hokeh ..

http://www.inikisahtia.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Narumi hayashida said...

done follow,dari segmen yg sama follow me back k:)
http://chocolatelove196.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Syakir Rahman said...

dtg dan follow sni dari blog cik buaya :D

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama.
jom BW

http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Eira Shamiera said...

dtg dari segmen yang sama..done follow awak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

waniey20~ said...

datang dari segmen yang sama :P

done Follow , hit me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.html

Cik Zeeta said...

b.w here :) mri siggh

♥ Ain ♥ said...

hyehye , selamat paggii . ain datang bwakk Encik postoo !!

SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: