SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET's FLY

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat2 nk join yg simple je :



:88:Mesti follow blog Girang.

:88: Buat entri pasal segmen ni dgn tajuk "SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET's FLY"
:88: Lekat kan banner kat atas n link kan tros ke segmen ni dlm entri korg
:88: Tag 3 org blogger lain n mesti dorg tau pasal segmen ni
:88: Dah siap, hantar entri korg dkat komen segmen ni
:88: Segmen ni berlangsung dr 03 April 12 hingga 17 April 12

simple rite? HU HU HU. mcm biasa, seorg penyertaan bertuah akan menerima hadiah misteri dr Girang. if penyertaan segmen ni amat memberansangkan, Girang akan tmbah hadiah misteri tu. menarik bukan? tunggu apa lg, jom la join!

harap2 korg sudi join n support segmen ni. mana tau kan follower korg bertmbah bila join segmen mcm ni. list peserta Girang akan buat setelah korg join segmen ni. itu je. hope korg join. HU HU HU. bye~ sayonara.

Tag:
Eza Boom Boom 
Masz Sidek
Onggon

5 comments

chayuk!!!chayuk!!!!slamat bersegmen gak...huhuhh....

terima kasih sbb join segmen Girang :)
ini adalah list yg join segmen ni.

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/list-yang-join-segmen-siri-jelajah-blog.html

selamat menjelajah! ^^

hai ,,sy sggah bw dari segmen same.jmput sggah http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-siri-jelajah-blog-lets-fly.html maseh:D


EmoticonEmoticon