Aku Suka Segment by Blogger Sha

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat2 segment :

1. Buat entry tajuk : Aku Suka Segment by Blogger Sha
2. Tempek banner buruk kat atas tu & linkkan ke blog sha
3. Nak follow blog sha @ tak terpulang *follow kena ikhlas kan :)
4. Dah siap , comment kat entry ne ok 

DUE DATE : 6-20 APRIL 2012
*Due date mungkin akan di extend kalau ramai yang join :)



3 comments

Dari segmen sama..ayu grup 4 no 7..;-)..done follow sini..;-)

Terima Kasih dah sudi join segment sha,
sha dah follow sini tau ;)

*senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

salam ukhuwah..^^V
husna dari segmen yg sama..
maaf lar ye..baru brkesempatan jenjalan sini..

jemput singgah..
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html


EmoticonEmoticon