Ads

Segmen Blogwalking & Review By AzRiey

KLOK BANNER UTK JOIN

Syarat-syaratnya:-

1.Buat entry bertajuk "Segmen Blogwalking & Review By AzRiey"
2.Then letak banner ni dan link kan ke blog Riey
3.Then follow blog Riey yang tak seberapa ni yer.Follow Rie
4.Tak wajib tag kawan. Kalau nak tag juga tak ada masalah =). Pastikan mereka tahu.
5.Lastly tinggalkan link entry korang tu di bahagian komen entry ini yer
6.Tarikh Tutup 17April 2012


*Senarai Peserta*



***Anda mungkin tak boleh terima realiti ini, tetapi pendedahan ini penting untuk anda tahuDalam tak sedar, peningkatan kadar JENAYAH di Malaysia berpunca daripada ANDA sendiri!

2 comments:

  1. TQ JOIN SEGMEN ORANG HIJAU

    ni list peserta =)

    selamat berblogwalking :)

    http://azrieyx.blogspot.com/p/senarai-peserta_10.html

    ReplyDelete
  2. hye dtg dri segmen yg sma...klu sudi singgah la di blog saya ye..

    http://intrusacorner.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-by-azriey.html

    ReplyDelete