Jom Join Bloglist Cik Mai

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat:


  • Takyah buat entry lah (senang tak?) 
  •  Kalau buat entry , letak banner mai tu, ade hadiah untuk top referral ;P 
    • Follow Mai ( kalau sudi lah )
    • Like page "Senyum" Mai ( kalau sudi jugak)
    • Komen dan bagitau  Mai yang kamu dah join .  (jangan lupa link entry kamu ,kalau kamu buat entry lah)

    Ok itu saja Mai nak minta pun . Sayang korang , sudi-sudilah join ye (^___^)v . Mai buat bloglist nie bukan ape, cuma nak tambah kawan-kawan, nanti Mai akan selalu pergi blog korang komen-komen ye . Dan . Jaminan follow semula <3


    *Update: hadiah top referral , tak de la best sangat ye . tapi kamu yg dapat nanti boleh pilih antara 3 nie , pilih satu je tau.Ngeh ngeh ngeh 

    • Topap RM10 (untuk celcom/maxis/digi)
    • Tudung bawal plain (yang macam trend skrg nie)
    • Shawl 





    7 comments:

    1. slamat br"bloglist"...hi.hi.hi...

      ReplyDelete
    2. Wakaka! Tidak perlu kata apa2 sis.. Slamat maju jaya dlm bloglist tu!

      ReplyDelete
    3. Terima kasih ye join , boleh semak list blog disini :)

      http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

      ReplyDelete
    4. good luck

      singgah sini n follow :)

      dr,
      http://afasz.blogspot.com

      ReplyDelete