Ads i+n

Menarik sepanjang minggu:
Kasi gegar Hari Guru!! SPECIAL untuk cikgu cikgi kami. Muah ciked!
Hangatkan dirimu! Rahsia mengayat awek hingga CAIR!
Bayi buat lawak, perasan diri COMEL SANGAT!
Cara mudah tidurkan anak, MUDAH macam KACANG!
Zikir dodoikan bayi hingga terlena
Parti mana MENANG pilihan raya 2016??
Pasang zikir ini setiap kali tidurkan anak
Uji kehebatan minda & IQ anda dengan soalan ini
Bayi comel buat muka jaik. Kuat perasan!!
Video menuai madu kelulut secara LIVE!!

Jom Join Bloglist Cik Mai

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat:


  • Takyah buat entry lah (senang tak?) 
  •  Kalau buat entry , letak banner mai tu, ade hadiah untuk top referral ;P 
    • Follow Mai ( kalau sudi lah )
    • Like page "Senyum" Mai ( kalau sudi jugak)
    • Komen dan bagitau  Mai yang kamu dah join .  (jangan lupa link entry kamu ,kalau kamu buat entry lah)

    Ok itu saja Mai nak minta pun . Sayang korang , sudi-sudilah join ye (^___^)v . Mai buat bloglist nie bukan ape, cuma nak tambah kawan-kawan, nanti Mai akan selalu pergi blog korang komen-komen ye . Dan . Jaminan follow semula <3


    *Update: hadiah top referral , tak de la best sangat ye . tapi kamu yg dapat nanti boleh pilih antara 3 nie , pilih satu je tau.Ngeh ngeh ngeh 

    • Topap RM10 (untuk celcom/maxis/digi)
    • Tudung bawal plain (yang macam trend skrg nie)
    • Shawl 





    Terima kasih membaca Jom Join Bloglist Cik Mai

    7 comments:

    1. slamat br"bloglist"...hi.hi.hi...

      ReplyDelete
    2. Wakaka! Tidak perlu kata apa2 sis.. Slamat maju jaya dlm bloglist tu!

      ReplyDelete
    3. Terima kasih ye join , boleh semak list blog disini :)

      http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

      ReplyDelete
    4. good luck

      singgah sini n follow :)

      dr,
      http://afasz.blogspot.com

      ReplyDelete