Jom Join Bloglist Cik Mai

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat:


  • Takyah buat entry lah (senang tak?) 
  •  Kalau buat entry , letak banner mai tu, ade hadiah untuk top referral ;P 
    • Follow Mai ( kalau sudi lah )
    • Like page "Senyum" Mai ( kalau sudi jugak)
    • Komen dan bagitau  Mai yang kamu dah join .  (jangan lupa link entry kamu ,kalau kamu buat entry lah)

    Ok itu saja Mai nak minta pun . Sayang korang , sudi-sudilah join ye (^___^)v . Mai buat bloglist nie bukan ape, cuma nak tambah kawan-kawan, nanti Mai akan selalu pergi blog korang komen-komen ye . Dan . Jaminan follow semula <3


    *Update: hadiah top referral , tak de la best sangat ye . tapi kamu yg dapat nanti boleh pilih antara 3 nie , pilih satu je tau.Ngeh ngeh ngeh 

    • Topap RM10 (untuk celcom/maxis/digi)
    • Tudung bawal plain (yang macam trend skrg nie)
    • Shawl 





    7 comments:

    NzA said...

    slamat br"bloglist"...hi.hi.hi...

    aReLaN said...

    gudluck k.all the best

    Sis AI said...

    Wakaka! Tidak perlu kata apa2 sis.. Slamat maju jaya dlm bloglist tu!

    CikMai said...

    Terima kasih ye join , boleh semak list blog disini :)

    http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

    ABU said...

    good luck ok..

    Yumida said...

    wokeh

    Cik FaRiZaM said...

    good luck

    singgah sini n follow :)

    dr,
    http://afasz.blogspot.com

    SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: