Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat-syarat:

1. Follow blog saya dan Blogger Mystery
2. Buat satu entry dgn tajuk "Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah" dan letak banner di atas.
3. Tinggalkan link korang di bahagian komen.
4. Klik iklan dalam blog saya ni kalau sudi :) kalau sudi laaa..klik je hehe
5. BW n follow semua peserta yang join segmen ni. (senarai peserta akan saya update nanti) 

TAG sesape yg jenguk sini n minat nk join :)

8 comments

hana dtg trbg maya bersma pedang hana
sambil follow awak

http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.htm

dtg dari segmen yg sama..done follow..jemput la ke blog ye (^_^)

http://kesahdiariku.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

segment yang sama . singgah saya semula >_<

http://azmaziela94.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-and-follow-by-nurul.html

salam singgah dri segmen same..jmput ke blog saya http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html maseh:)

dtg dri segmen yg sme...
dah follow awk... ;)
singgah la blog sy..
http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

dtg dri segmen yg same
da follow :)
jum singgah kat belog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

salam singgah membawa n3 yg sama..jum terjahhh

http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

gud luck :))

dtg BW dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html


EmoticonEmoticon