SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat2 nak join segment ini korang kena :
1. Follow lah penganjur blog ini kan. :D (Will follow back,kan serious follow back)
2.Buat satu entry baru bertajuk SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK
3.Copy and paste banner yang simple diatas tu. Linkan dengan dengan link entry ini.  
4.Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini. Dan adakah segment ini membebankan?
5.Tag kawan2 blogger korang. Takkan takde kot? sorang pun jadilah.
6.Hantarkan link entry korang yang tu kat ruangan comment post ini. 


Tarikh tutup :akan diumum selepas pemilihan pemenangan Amercorner 1st Giveaway

AMER soh buat karangan..huhu...ting tong...tgh xde idea...tp kmk suka join apa2 segmen..sesapa yg singgah..welcome2...join la skali...nampak title atas ya cam happening nak? So...jum la kita bekaol segmen...serius tok..mesti mok follow balit! seram sik? hihi....
Segmen tok sik membebankan...tangga tajuk segmen terus tertarik!


28 comments

Good luck sis dlm join Segmen ni! Mudah2han misi sis tercapaai!

salam singgah.
thanks sudi join
Following your back.

Good luck dan selamat bersegment


sikpa2 kelak edit balit. lagikpun segment tok belum official lagik :D

datang dari segmen yang sama

serius dah follow blog awak :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

This comment has been removed by the author.

slm.. singgah sini dari segmen yg sama...sy serious follow awk.. awk?? da follow sy, tinggalkan komen di entry segmen sy ni yer,

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ, dan selmt berkenalan.. =)

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

sirius da folo :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys dah lama follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

Salam,
Done Follow yg ke -839
Dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

seriously already follow kan? ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dr segmen yg sameee!!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Serius follow sini dah lame dah :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

follow dan singgah sini:_)

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah lama follow cnie.Follow me back klu blum follow..hehehe

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Daripada segment yang sama..sebenarnya already done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

dari kawan blogger lama
dtg singgah

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

ting tong..

lamak dah follow..

jemput singgah keyh..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

slm perkenalan. jom g blog saya =)

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D


EmoticonEmoticon