AmerCorner 1st Giveaway

KLIK BANNER UTK JOIN

Pemenang
1.Lawak Kampus kompilasi
2. Saguhati untuk perserta yang bertuah. 
5 orang bertuah akan ditempek ke ruang iklan amercorner selama sebulan. :D

Nak join giveaway ni mudah je syaratnya, 
@Kena jadi follower Amercorner

@Buat satu entry paling simple tentang giveaway ini bersertakan gambar diatas.(gambar komik)

@Then jangan lupa linkkan blog entry ini dalam entry korang k. 

@Sila tinggalkan URL blog korang kat komen k. 

@Wajib tag sekurang2nya seorang je kawan korang and makesure dorang tahu dorang ditag

                                          @blogger warganegara Malaysia

Tempoh Giveaway ini...
bermula 20-4/  tammat 30-4  11.59pm


Pemenang akan dipilih menggunakan sistem RANDOM dan akan diumumkan pada 30.4.2012
sesiapa boleh join hinggah tarikh tutup giveaway


Tag:
Ismi Huda
Hazfee


14 comments

Slamat maju jaya sis! Mudah2han sis bertuah dpt giveaway tu!

ada pun orang sarawak join ,
uit mun dapat polah group untuk sarawakian jak , hurm mun dapat sama baya kah,

kamek nak molah segment makan2 bersama bloggers sarawak.. hehehe

apap2pun thanks sudi join :D

good luck

semoga berjaya kepada yumida.. :)

yey! kamek dah polah. kira langsai dah tag ya nak.ekeke.

pit stOp Girang seterusnya adalah disini!

Girang dh jelajah blog awk :)

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/review-blog-6-segmen-siri-jelajah-blog.html

kmk kena tag! ahhaha.. lamak x main GA tok deng.. mun sempat kmk polah owhh.. hihi.. macehh.. gud luck ktk! :)

kmk kena tag! ahhaha.. lamak x main GA tok deng.. mun sempat kmk polah owhh.. hihi.. macehh.. gud luck ktk! :)

gud luck jum join segmen cik buaya plak :)

segmen cik buaya sambil menang topup

http://rara-zura.blogspot.com/2012/04/segmen-by-cik-buaya-follow-rakan-blog.htm


EmoticonEmoticon