OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat-syarat penyertaan :
Terbuka kepada semua follower blog Mira dan Mimi 
  1. Like fan page Mira dan Mimi 
  2. Malaysian Only
  3. Hanya perempuan yang boleh join #hadiah tak ada lelaki punya lah,tapi kalau lelaki nak join pun boleh.tak ada halangan.
  4. Wajib letak banner dan buat post bertajuk "OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI" serta backlink kan ke entry ini.
  5. Letak semua senarai sponsor dalam entry korang. #WAJIB 
  6. Wajib follow dan like semua fan page dan blog penaja.
  7. Tag 2 orang blogger yang aktif. Pastikan diaorang tahu tau 
  8. Hantar link entry korang ke comment box Mira kalau korang dari blog mira dan comment box Mimi kalau korang dari blog Mimi. DI CBOX TAK DITERMA
  9. Pastikan korang hantar url entry dan bukanya url blog
  10. Sunat untuk click churp-churp mira #alaa,yang kat belah kanan korang tu  =')
  11. Sunat untuk follow Twitter Mira dan Mimi
  12. Giveaway diadili oleh MR RANDOM.ORG 
  13. Sesiapa yang mira dapati tak ikut peraturan Giveaway ni ,akan terbatal ya penyertaan dia. Kami taknak gugurkan sesiapa. Jadi,follow the rules ya. 

SENARAI SPONSOR

WAJIB LIKE/FOLLOW/ADD
-FollowMid Vill Supplier Services-Like-
TARIKH TUTUP : 13/4/2012 30 /4 2012
SENARAI PESERTA


Tag:
Eza Boom Boom
Ismi Huda




1 comments:

  1. Pergh, byk gila sponsor diorg.. Apapun, slamat maju jaya sis! Mudah2han sis paling bertuah!

    ReplyDelete