Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Cashout Earning Nuffnang RM1,106.81

31 Mei 2016, tarikh aku cashout hasil pendapatan beriklan bersama Nuffnang. Alhamdulillah, syukur.. Kumpul3x, akhirnya menjadi bukit. Dengan terujanya, jejari tangan aku menggatal klik cashout earning Nuffnang. Yey..kini dalam urusan diproses. Mudah-mudahan cheque selamat sampai ke alamat aku tanpa sebarang masalah.

Nuffnang


Berita tersangat gumbiranya cashout kali ni, sebab cashout untuk 2 blog. Sebelum ni hanya 1 blog je guna untuk iklan Nuffnang, kini aku dah pasang kat 2 blog. Hasilnya. Taraaa..menggemuk la gandaan ringgit dan sen kat situ. Alhamdulillah, buat 2 blog sangat memberi manfaat.

Cashout earning Nuffnang untuk 2 blog total RM1,106.81 pada 31 Mei 2016
Hasil duit blogging ni biasanya aku masuk tabung terus. Contoh macam masukkan ke ASB, beli Sijil Simpanan Premium (SSP BSN). Terkadang terbabas jugak. Nak beli barang-barang untuk anak. Contoh macam tahun lepas aku gunakan duit hasil blog untuk beli stroller anak berharga RM299 dan beli baby walker RM160. Boleh nampak dengan mata kasar usaha hasil blogging kan. Lagipun anak sulung kan, cepat je tangan nak sambar kalau nak belikan barang untuk anak. Excited sangat.

Cheque Nuffnang nanti sampai lepas Raya. Alhamdulillah nasib baik lepas Raya. Kalau tak…lebur jugak duit tu tergoda nak beli macam-macam. Sale nak dekat Raya makin menggila hebatnya. Sampai terjuling nak pilih barang. Semua mintak nak masuk dalam troli. Haih..kuatkan iman..

Bulan Jun 2016, makin rancak Nuffnang kreditkan kempen CPUV. Earning beranak lagi sekali. Best kan kalau ianya konsisten camtu. Kempen diberi pun kempen aktif. Hope lebih banyak pemberian kempen CPUV untuk kita semua. Lebih banyak lagi kempen lain ditawarkan. Moga semuanya happy berblogging. Assalamualaikum..

Jom jana income dengan berblog:
Terima kasih membaca Cashout Earning Nuffnang RM1,106.81

17 comments:

  1. Tahniah. Saya belum pernah lagi cashout nuffnang.

    http://bicarasantai2011.blogspot.com/2013/03/hikmah-al-quran-hargai-pengorbanan-ibu.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah! Syukur atas rezeki yang diberikan ;)

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa dapat cahsout. Tahniah!!

    ReplyDelete
  4. tahniah! rezeki tu. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. Wah.. banyaknya.. Alhamdulillah.. tahniah...

    ReplyDelete
  6. wow lumayan Yumi, rezeki kan buat yumi dan amirah :)

    ReplyDelete
  7. Banyaknya...semoga murah lagi rezeki ye...

    ReplyDelete
  8. wah..bling-bling mata cik akak nga....untungnya...berapa bulan kumpul tok ka..

    ReplyDelete
  9. waah banyak tu tahniah sis :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Klik ads kita punya ke? X blh. Update survey nuff inshaallah klo ada rezeki dpt la cpuv

      Delete
  11. Wah bestnya...kta xreti sgt benda2 ni cm ne nk dpt..dh lama bloggi g xpernah nk cek sgt. Tp bila baca blogger2 lain cash out sume mcm best je...

    ReplyDelete
  12. wahhh bestnyee..tahniah!murah rezeki..nuffnang sy cpc pun baru beberapa ringgit jer..entah bila boleh dapat cpuv..sob sob..

    ReplyDelete