Mencari Kek Raya Tersedap Di Muka Bumi

Plan nak buat kek raya tahun ni. Kalau malas plan nak buat sebijik je. Kalau rajin terhasilah 2 biji kek raya tahun ni. Masih lagi mencari, kek apa nak buat. Kek raya apa paling sedap. Kek lama-lama tu ada, tapi tak syok ar selalu merasa kek tu. Jadi misi raya tahun ni, nak buat jugak kek raya special 2016. Jeng jeng jeng..kek apakah???
Misi mencari Kek Raya Aidilfitri 2016 tersedap di muka bumi
Misi mencari Kek Raya Aidilfitri 2016 tersedap di muka bumi

Sebelum ni aku pernah buat, kek lapis horlick, kek evergreen, kek sisik ikan, kek cheese, kek lapis strawberi cokelat dan banyak lagi kek lain-lain. Tu yang bikin pening mikir nak buat kek apa tahun ni?        Korang??? Ada idea tak kek raya apa paling sedap? Bantuin guwe cari kek raya tersedap di muka bumi!!!!

4 comments


EmoticonEmoticon