Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Bila Korang Start Balik Beraya

Tak lama lagi bunyi mercun bergema. Dum dam dum dam! Menandakan Raya dah nak tiba. Terbayang pelita berbaris depan rumah. Budak-budak main bunga api. Fuh, aura raya dah nak dekat ni. Happy…nak bergaya dengan baju baru, tudung baru, sandals baru, beg baru. Raya oiiii…

jalan raya, platform

Ramai yang balik ke kampung hari Sabtu ni. Korang pulak bila? Kami balik kampung hari Ahad ni. Hari Sabtu masih sibuk membaking kek kat dapur. Buat kat sini lebih senang. Nanti dah balik kampung sibuk nak kemas rumah.

Balik Kampung Celebrate Raya!! perjalanan balik beraya, jom balik kampung, sambutan perayaan aidilfitri

Moga perjalanan kita balik kampung dilindungi olehNya. Selamat sampai ke destinasi. Jangan tergopoh gapah memandu. Rilex. Selamat balik kampung berhari raya.. 
Terima kasih membaca Bila Korang Start Balik Beraya

7 comments:

  1. Akak start balik kampung isnin ni UW..
    Selamat hari raya buat UW..
    Berhati-hati dijalan raya ye..
    Semoga selamat sampai ke destinasi..

    ReplyDelete
  2. start balik kampung ahad ni jugak sebab sabtu still kerja lagi. selamat hari raya UW! :D

    ReplyDelete
  3. isnin malam dah balik kampung..yeayy

    ReplyDelete
  4. jangan lupa join giveaway wawa. banyak hadiah menarik menanti!! 6 HARI LAGI TINGGAL SEBELUM GIVEAWAY TAMAT!
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/06/ramadhan-kareem-giveaway-2016.html

    ReplyDelete