Tahniah! Peneka Tepat Jom Teka


Alhamdulillah..sesi jom teka telah berakhir tepat jam 5 petang hari ini. Terima kasih pada peserta yang sudi join Jom Teka yang dianjurkan oleh Yumida. Penyertaan amat memberangsangkan. Seramai 22 jumlah peserta yang join semalam hingga ke hari ini. Thanks ye korang.

Mengumumkan...pemenang bagi Jom Teka ialah....
Jom..tinjau jawapan beliau di kotak komen:



Seperti yang kita sedia maklum, pemenang yang dipilih adalah berdasarkan jawapan paling TEPAT dan TERPANTAS! So... Sharifah Amarina peserta ke-2 yang hantar penyertaan. Tak sangka beliau boleh meneka dengan cepat sekali. Tahniah!

Wokeh..bawah ni explaination bagi pic Jom Teka semalam.


Haaa..tak sangka kan. Amat murah harga biskut Munchy’s ni. Harga asal RM4.70. Harga promosi RM1.00 sebungkus. Aku pun apa lagi..rembat 7 bungkus sekali. Alang-alang dah murah. 2 bungkus sedekah kat kawan. Sebungkus dah bukak. So, tinggal 4 bungkus lagi. Erm...terlintas di hati nak buat Jom Teka. So, total 4 bungkus ni berharga RM4.00.

Pemenang akan menerima hadiah seperti berikut:


Buku Mini Zikir & Doa Al-Ma’thurat


Mask Shiseido

Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk penghantaran hadiah ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang support Jom Teka semalam...Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Wassalam. 

36 comments

Gila murahhh gggrrr

tahniah pada yg menang..

Salam tahniah pada pemenang, nanti buat lagi main teka tekuk ni ye. boleh joint hiii.

mak aih , murahnya!
btw , congrast to da winna :)

murah ye ~~~ hahaha..
waaaa.... =)
(mata bling2)

perghh murah tu..antara biskut fav kak lea..kalau makan kat office krup krap krup krap tak sedar habis satu paket.murahnya jeles2 arghhh he3..

tahniah kepada pemenang...

tahniah buat yg berjaya... :)
xsempat nur nak join..hehehe

Murahnya!!! RM1 jak tok sis...tok baru murah giler ahhhh bapak..hahha

alah.. kite punye salah ker..^^
tahniah..huahuahuaaa..^^

tahniah!!!untuk smua pemenang...hehehehe...

Hmm, agak blurr sekejap, hehe..tp mcm murah jer biskut tu

tahniah pd yg menang...
wah murah sungguh tuu..kalau akak mau borong sakan...hahahaa

Waaaaa...tak pernah beli biskut ni sebab tu tak tahu..haha..tapi murah betol la kan..

tahniah pada pemenang.. x smpt nk teka...huhu...

walaupun tak join teka ada try teka juga tapi jangkaan tak kena, murah sgtlah huhu...

deqla jawab pertanyaan yumida..baca sini :-


http://norumara.blogspot.com/2013/06/tangan-berketul_25.html

ade juai kat mana tuh? hehe
tahniah awokkkk

wahh beznya tlpas sesi ni..thniah pada pmnang ;-)

4engget je? biar betul2...hehe
murahnyer.....

mak aih..murahnya...sedap plak tu..hehe

Assalamualaikum yumida. bestnya, taniah buat pemenang. heee sedapnya biskut tu :)

hohoho...tahniah buat para pemenang.

assalamualaikum...yumida :)

ada buat teka teki yer...

tahniah kpd pemenang tu :)

Tahniah pada pememnag...
dah lame tak singgah sini..cantik la muka baru blog...:)

tahniah buat y menang. rezeki

Assalammualaikum...tahniah buat yang menang,,,ingat mselim3 menang tadi...hehehe..

mselim3

pls:mselim3 x der bakat nak teka2 nie..biasanyer salah aje..hehe


EmoticonEmoticon