Done Daftar 8Share


alhamdulillah. arini misi nak buat akaun 8share tercapai. baru je sebentar tadi aku buat. berpandukan beberapa tutorial yg rakan blogger kita share. tengkiu bebyk. 

selama 4 tahun aku berblog..aku cuma ade akaun nuffnang je. tu pun x berapa aktif. nak kasi up earning tu memang terasa payah. al maklum la kurang arif.

arini..buat lagi 1 akaun baru. utk jana side income..alang2 dah slalu beronline. so nak memanfaatkan peluang yg ada. even nak jadi jutawan tu...mungkin akan tercapai 1000 tahun lagi. kikiki...hep! sape yg gelak tu?

klo korang de tips nak tingkatkan earning nuff or 8share..meh la sharing ngan aku sikit

sini aku tayangkan beberapa iklan yg sempat dirembat tadi..klo sudi klik la sekali :)

                              
    
TENGKIU...LOVE U OLLS

nak daftar 8share? follow tutorial ni..mudah!

27 comments

Salam Saya pernah dengar tentang 8SHARE ni tapi tak pernah lagi mencuba. Good Luck

yumi..cik akak nak daftar juga lah..hihi

cik akka dah tolong klik..hihi

done rembat sumer iklan di atas sis. 8share memang baguih sikit dari nuffnang ekekek :D

fuyooo.. Terror.. alang2 on9 meh la singgah blog kite :)

@Nao Mei makseh klik iklan mek..lak mek klik iklan ktk juak
yey..ada geng 8share :)

assalamualaikum yumida...yer la mama pun baru dengar ni...;)

8share? okay, first time dgr.. hehe

1st time gak dgr 8share ni..huhu bulih try r pasni...sy pun kurang arif gak bab² nuffnang ni..hihi :P

singgah sini...dah follow blog awak...
done klik iklan2 awak juga..hehe ^_^

jemput keini jugak erk ---> http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-klik-klik-ramadhan.html

Dah daftar tp buat derk jer..tak layan pn..

8share..?
pertama kali dengar...

8share cam nama 4shared ja.. hehe

income dia cam mana?


masih setia dgn nuffnang. :)

nin pun sama. nuffnang xup2 pun.huuu.sedih

daa click....
sudi klik sy punya plak?? hehe =)

http://akumira93.blogspot.com/

sama la dear.. x aktif nuffnang pun..nk klik2 pun x dpt la..sbb kat opis smua ni kena blocked..!

best 8share nie kak. hehe. :))


EmoticonEmoticon