Header Baru Yumida


As salam buat rakan pembaca..

Kali ni aku menampilkan header baruku. Thanks pd kak aLeaSaRa coz hari tu dia de suggest aku buat header baru. Pasal kucing..coz aku kan peminat tegar kucing. So..inilah ia...


 Header ni ciptaanku sendiri. Actually, lama dah plan nak buat header baru. Tapi...mouse x mengizinkan. Memandangkan aku dah beli mouse baru. Yey....dapat la lukis sikit2

Comei dari Kak Ton tak?

Abaikan gigi kapak bertaburan dlm doodle tu. Pastinya bukan melambangkan aku. Eh...ade orang cakap camtu ker? Kikiki..saje je

*nak edit blog..tapi x reti dgn HTML baru..masih dlm proses pembelajaran..
*klo sudi LIKE la fanpage baru aku..hikhik 
[LIKE terkini: 17 likes]


35 comments

Wah, ada bakat buat header ni...buatkan aku header boleh? hehe :)

cantik2, suka tengok kaler header yg nampak real..

p/s: pstt iha dah like tau, tadi tersilap like pakai acc fb adik lelaki.. hihi..

Assalamualaikum yumida. unik gila header ni! comel je sheila tengok. heheheee

header byk kucing!!suka!!comel!!haha *excited pulokkk:P

wahhh.. comelnya header ni! buatkan...... hehehee...

LOL
rsa nk gelak guling2 tgk gigi yumida tu, eh silap, gigi kt banner tu~ hee~
pndai yumida wat banner, nnti boley la lolly request 1~ ngee~

wah..garang nye doodle tu but nice..

ganas tu header baru dia..haha

nmapak ganas tapi mia kata cantik sbb ada gambar kucing

Cantik dan comel! Sebab ada kucing kat header tue. Suka pulak tengok kucing pink 2 ekor tue. Bulu warna pink tapi muka garang! Hehehe. :D

P/S: Dah like fanpage. :)

Hahah.. Sempoi da jark header kitak..

Sempoila header kak yumida. Kenit je yg tk reti2 nak buat doddle dan header sekreatif ni huhu~

Thumbs up sis (^^,)

hehehe.. cool jee header akk :p cantikk!! :)

Cantik header tu..

:)

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/06/ustaz-fawwaz-zubair-bin-awam.html

walaupun gigi berterabut, tapi ianya kelihatan comellah yumida.. :)

p/s : jom kita exchange link iklan kat sini : http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/13-cara-malas-nak-tingkatkan-earnng.html

hakhakhak!!!klaka tengok gambar cam nak dere kucen jer gayanya...hakhakhak...n'way cantik...oklah tuh...abaikan ape yang sy cakap...wakakakakaka!!!

yumi awak buat guna software apa niiii

Senarai Blogger Malaysia Yang Cantik 2013
http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/senarai-blogger-malaysia-yang-cantik.html

hehehe, suka kucing jugak, baru je suka. comel header

cantik header baru..tapi nmpk ganas sikit..hehehe ;p

Alolo...comel anak kucing...hahaha...
jangan tertipu....ingatkan cik maok puji yumi...tapi pusak juak yang akak puji...
tapi serius tomel lagi cute tau ...lalallalala

comel header..baca dialog kat header tu dah mcm blog lawak pun ada gak yumida..haha.. byknye kucing.. =)

assalamualaikum...yumida :)

waaah...terer nyer yumida lukis...semua comel2...kucen tu ayie suka...

tangan kartun yumida tu ayie tgok mcm nak buat gwiyomi jer...hehe

@Monyet Rimau pakai mic. excel je..cer la try nanti

Hmm..sama la..xreti nak edit blog..mcm mana ni? MAKin susah je nmpak..org belajar cs boleh la..

guling laju2 tengok link yang diberi...sempat angkut perfume ke sini takut ter'cherry berry.

wahhhhh...!!!suka...suka...ingatkan lukis sekor je perghhh berderet kucing.kak lea kalau lukis kucing jadinya macam anak harimau cacat..terer tu guna excel tabik spring!!!

wah tengok tu ramai puji...sis yumida memang kreatif.gigi hahaha tak semestinya header mesti perfect seperti model iklan ye tak.header kreatif yumida akan senang blogger2 ingat ^^


EmoticonEmoticon