Header Terbaru


Wokeh..yg ni yg terbaru nyer
Baru disiapkan semalam
Yeyyy..tepuk tangan!

Hasil karyaku taklah secantik org lain
Hikhik..saje suka2 nak asah bakat yg hado ni

Tapi kan..sungguhpun begitu..
Ade gak yg tertarik ngan lukisan aku ni
Siap ade yg nak tempah 2-3 bulan yg lepas..betul
Then, aku cakap la aku x ambik tempahan
Then, aku suggest nama2 blogger yg ambik tempahan ni
Entah..dia jadi ke x berurusan dgn blogger tu

Segan pulak aku..
Ye la..lukisan ala kadar je
Pakai micr. excel je..hasil x sebaik klo pakai adobe photoshop
Kan kann kannn...

Meh tinjau header hasil tanganku:


Tema: blogging sampai berguling-guling




Tema: kanak2 riang bersama si kucing gedik




Tema: oh daku yg pinky bersama si penumpang glemer
Header ni aku tengah pakai sekarang. Macam pelik aku tengok kucing tu..apa yg seronok sakan dgn pose dia camtu. See..sama kan dgn pose header kat atas tu. Maybe dia kekejangan otot kot.

Pecah simen pecah gelas,
Sila komen header di atas :)

25 comments

cantiknya header yumida nie..kreatif betul kan..actually sis suka yang 1st tu..nampak comel..:)

wah2,,comel header akak :)

kckkk ! kmk suka nangga nok number dua ya. nampak naughty and cute :D

kckkk ! kmk suka nangga nok number dua ya. nampak naughty and cute :D

Dik, kalau ada minat tu..try lah ambil tempahan, kalau betul ada yg berminat apa salahnya mencuba kan..:) bagilah harga murah sikit, pas dah terer boleh lah up..haha

comel comel belaka .. kreatip yumida ni ..

comel comel belaka .. kreatip yumida ni ..

hehe,, seksi betul...haha..tapi lawa dan comel.. :)

sume cantik..pakai semua la :)
jalan2 sini

wah sis yumida.....yang paling latest ni bikin hati cair hahahaha...serius comel lorrr.wah ramping pinggang ..comel tak comel tak...kalah kak ton ...

@Siti Rohaida Yusof hikhik..tp nampak mcm kosong kan..xde pengisian kata2

@Trish Natasha samalah ngn kmk..cam mok kenak pesit jak pusak gedik atas ya

@Elih J oh..sesungguhnya benar kata2mu..nanti daku fikirkan

@||aLeaSaRa|| ni pakai produk kak ton la ni kasi bikin pinggang ramping..klo kak ton tengok sure jeles nih

alolo...tomelnya...:)
suka cik akak nga...memang jeles tengok...hihi

wah...kreatipnya header tu...saya suke gak main2 photshop photoscape, konon buat header tapi tak berpuashati lagi

comel la..knp xbuka tmpahan je??mesti rmai yg nk

okeh yg ni cyes kiut~
pndai la yumida buat! Osem keyh~
kagum lolly~

Header nek towk paling kacak.. Hihi..

hihi.. comelnya siap ada kucing notty lagi..


EmoticonEmoticon