MegaGiveAway by Penmerah.com


Klik Banner Utk Join
Sekali lagi buat kali kedua, aku buat Giveaway untuk Reader blog Penmerah.com. Mesti ada yang tak sabarkan? Hadiah apa pulak kali nihhh? Hurmm aku ada lebih kurang 60 hadiah untuk give out kat korang yang rajin dan nak hadiah free.
First of all, terima kasih dulu buat sponsor yang sudi nak support giveaway aku kali nih;
Syarat;
1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
2. Likes Fanpages Penmerah.com
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
6. Jangan lupa Follow twitter aku untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini.
Tag:
Eza Boom Boom
Masz Sidek
Mak Usu

3 comments

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html


EmoticonEmoticon