Special February


Seperti yg korang leh tgk pic di atas
Blog archiveku - 71 posts
Biasa aku hanya hasilkan 30 post utk 1 bln
Tp berkat keaktifan ku dlm join ape2 segmen/ contest or GA
So sedikit sebanyak menyumbang pd penambahan entry
Follower yg semakin bertambah...alhamdulillah
Berjumpa dgn blogger2 yg sporting
Spt yg korang leh tengok kat sebelah tu
Tu semua mereka2 yg sporting
X lupa jg pd mereka yg drop comment kt sini
Tengkiu bebyk!


Actually, aku nk tekankan kt sini
Utk menaikkan traffic blog kita
X perlu lah kita menulis sesuatu yg kurang elok di dgr
Kutuk mengutuk...memaki hamun...perli seseorg...
Sudah tu sudah lah..(meh nyanyi lagu Ya Sudahlah)
Lagi satu!
Post sesuatu yg belum tahu kesahihannya
Lepas tu disebar-sebarkan
Konon nak kasi letupkan entry
Tak baik tau...
Berblogging tu biarlah ikhlas
Baru readers boleh baca direct dari hati si writer


Special nyer February yg lepas tu
Penulisanku lebih ke arah berimaginasikan animasi
Hahaha...ye la tu :)
Antaranya:
Doodles
Vector Portrait
Kesukaanku dlm photoshot
Of course my mimiew yg menjd mangsa cameraku
Sesi Teka Meneka
Juz for fun...suka suki


Sweet Feb!
Pasal ape yer?
Hmmm...aku dipilih menjadi pemenang! 
Bg kategori di bwh:
Syukur sesgt! Alhamdulillah...1st time tau menang :)


Last but not least, nak share sebuah buku ngan korang
Yg aku beli
Kisahnya akan aku kongsikan utk next entry
Tunggu yer.....


22 comments:

Lily said...

bila tgk karikatur teringat mse newbie lg dlm blog dulu -__-

mMoOnN aAlLeEaA said...
This comment has been removed by the author.
mMoOnN aAlLeEaA said...

pandei menjahitkah kitak?

mMoOnN aAlLeEaA said...
This comment has been removed by the author.
mMoOnN aAlLeEaA said...
This comment has been removed by the author.
Yumida said...

lili: pic tu dri fizgraphic.com..kiut kn

mmoonn: x pande gilak...mek jait style mek pun jak..hihi

Mr.Clive said...

hgahahah gambar kucing kepala geleng2 tu lawak giler!kehkehkeh...

and setuju dengan ape awak ckp tu...blogging biarlah ikhlas.dan anggaplah dengan adanya blog dan pembaca yang ramai,jgn salah gunakan kuasa itu.tanggungjawab yang besar tuh... :)

AmirFX said...

Lebih kurang jak.. Purata kmk polah entry mmg cgek untuk sehari... haha..

Telor Power said...

hahaha tahniah la...byk juga yumiida masuk contest eh

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...feb. yg happy ek...

wah ni nak belajar menjahit ke, akak dah boring menjahit sekarang..tutup buku sekejap hehehe

akak harap yumida akan lebih aktif ok..

delarocha said...

harap2 konsisten untuk bulan Mac ni ye

maszull said...

assalamualaikum yumida..wah nak menjahit baju yer baju apa tu ek..kalau dah siap nanti bolehla pos kat blog ni yer...

faridah nazurah said...

haha sy ni selalu otak blurr so sangat2 susah kalau nak capai 71 entry dlm sebulan.. haha

Mr.Clive said...

good night ida! :)

Diyana Norman said...

hehe... moge tros brjaya dlm blogging!!

kura said...

banyak gila post..... blog kura, 1bulan tak lebih 5 entry kot. hehhe

Masz Sidek said...

pencapaian yg bagus kak...

tetak kmk nangga gamba pusak 2 ekok atas ya... hehehe

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

pusak cuteeee :)

ummiross said...

waa tahniah,Februari yang menyuntik semangat!

LadyBird said...

walaupun lady dh lama berblog.. tp rsnye baru je jadi blogger.. :)

setuju ngn yumida.. xperlu menulis sesuatu yg buruk hanya semata2 nak naikkan traffic.. :D..

yumida suka menjahit ek?:D

Yumida said...

mr. clive: yup! pandai nyer! :)

yatie: lom terer lg...cuba utk jd teror nih

maszull: insyaAllah kak

mr. clive: ehem2....

lady bird: ske...tp lom pandai sgt la kak...tgh usaha ni

Hanie Dew said...

Sweet nyer february kamu.untungla menang byk ga.hihi.bertuah dan berbakat tu kene seiring.

Tu la blogging biar ikhlas.komen biar baca entry sampai habis.

SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: