CikAbbit's SuperDuper GA

Klik Banner Di Atas

1.  Wajib ade blog 
2. Warganegara Malaysia yg mempunyai alamat rumah.
3. Wajib menjadi follower blog cikAbbit
4. Buat entry simple yang bertitled :CikAbbit's SuperDuper GA 
5. Wajib ade banner GA yang comel tuh >KLIK<
6. Dalam entry tu Wajib ada list sponsorship GA ni seperti yang berikut:


7. Wajib like & follow para sponsorship page & blog.
8. Dalam entry tak kisah lah nak tulis ape2 jnji ade sedikit doa untuk cikAbbit. Nak mintak tolong like sini & sini

9. Wajib hantarkan link anda di bawah komen entry ini. Kalau hantar di shoutbox, tidak di terima.

  • GA ini akan berjalan dari 6 Mac 2012-6 April 2012
  • Senarai name peserta akan di update insya allah.UPDATE
  • Semua syarat wajib di patuhi untuk mengelakkan dari di singkirkan dari GA ini.
  • Senarai hadiah akan di update soon. 
  • undian akan di lakukan secara cabutan.
  • Selamat Menjoinkan diri.#tak wajib tag tp sape yang rajin promote kan entry nya akan mendapat hadiah istimewa. Rajin2 la jengah blog cikAbbit untuk sebarang perubahan.
Mari join beramai2, lebih x10 hadiah menanti anda semua !!!


8 comments

jal ada tag korang kat sini meh tengok

http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

jal: thanks tag sy yg glemer..ahahaa

hye awak! semoga awak insan bertuah utk menang GA Cik Abbit k!! =))

good luck yer! mana tau ada rezki menang nanti, amin...

terima kasih atas pandangan Yumida tu, itulah yg saya rasa pada si anon tu. dia mungkin tak baca mesej yg saya tulis dan kita pun tau wajib ambik insuran untuk cover kalau ada apa2 yg berlaku jika kemalangan.

santri: amin :)
aah..tu la psl kan..

TQ sebab join.. Insya allah malam esok release name pemenang. btw, nice blog <3

anda menang cikAbbit super dper GA :)
sila bg details secepat mungkin


EmoticonEmoticon