Kebaya Nyonya Giveaway Contest by Izzlegacy Boutique

kebaya_giveaway_2016
KLIK BANNER UTK JOIN
TAMAT: 15/01/2016

“Alaaa.. baju kebaya nyonya yang dijual kat kedai tu tak muat la. Tak syok la macam ni. Baru je semangat nak beli. Badan kita bukan macam body semut. Badan kita macam pau. Susah betul la cari baju besar-besar ni”.

Biasanya orang berbadan besar mesti sukar nak cari saiz baju. Baju memang cantik-cantik dijual kat kedai, sayangnya saiz tak cun! Tak ngam! Sempit! Sendat! Jangan risau, anda boleh memiliki sepasang baju kebaya nyonya yang anda idamkan. Boleh pilih mengikut kesukaan hati anda dengan 1,500 design baju kebaya nyonya pre-order. Saiz bermula paling kecil iaitu extra small sehingga saiz paling besar 6XL!

Lagi sekali..6XL!!! Mesti hati dah happy kan tengok angka saiz baju tu. Itulah kelebihan baju kebaya nyonya yang dijual di Izzlegacy Boutique. Apa kata untuk Raya Aidilfitri 2016 ni kita mengenakan fesyen baju kebaya nyonya. Menyerlahkan keayuan kita.

Baju kebaya nyonya bukan hanya terhad kepada wanita dewasa dan golongan ibu sahaja, bahkan meliputi budak-budak. Istimewanya Izzlegacy Boutique kerana menyediakan baju kebaya nyonya bersaiz kanak-kanak. Menarik! Pastinya Aidilfitri dimeriahkan dengan anak beranak mengenakan fesyen baju kebaya nyonya yang cun melecun.

Nak order? Nak tempah baju kebaya nyonya? Layari website ini untuk sebarang tempahan: http://www.izzlegacy.biz. Yang nak ke butik Izzlegacy dialu-alukan, jom berkunjung ke The Atmosphere Seri Kembangan untuk melihat dengan mata sendiri kecantikan design baju kebaya nyonya.

3 comments


EmoticonEmoticon