Gambar Gubahan Buah Hantaran Tunang & Meja Pengantin

Hantaran buah 2018 - hantaran buah terkini. Video YouTube gubahan hantaran buah-buahan untuk meja pengantin dan majlis pertunangan. Video ini khas ditujukan untuk mereka yang mencari gali hiasan hantaran buah. Ada banyak perkongsian gambar gubahan hantaran buah-buahan. Antaranya gubahan buah epal, gubahan buah tembikai, gubahan buah strawberi, tembikai susu, pisang, anggur, betik, longan, buah oren, kiwi dan sebagainya.

Gambar Gubahan Hantaran Coklat, Sumi & Gula-Gula

Gubahan hantaran coklat 2017/ 2018. Jom lihat gambar gubahan hantaran coklat, sumi dan gula-gula. Hari ni nak share deco hantaran coklat. Mana tahu pada sesiapa yang tercari idea nak buat gubahan hantaran coklat simple, boleh la rujuk dalam video ni (rujuk link di bawah). Gubahan hantaran coklat ferrero rocher antara permintaan paling tinggi di kalangan pelanggan. Sebabnya, ia nampak cantik bila dihias, lagi satu sebab ia terlampau sedap. Memandangkan rasanya yang terlalu sedap, harga coklat ferrero rocher pun buat mata tak sedap memandang. Hihi..agak mahal sikit.

Gambar Hantaran Sirih Junjung & Sirih Dara

Sirih junjung / sireh junjung / sireh dara / sirih dara popular di musim orang kahwin. Biasanya gubahan hantaran sirih junjung ni dibuat oleh oleh golongan orang-orang tua. Sebab mereka tahu cara menyusun daun sirih atas dulang hantaran. Bagi anak muda pula, membuat sirih junjung agak sukar dan remeh. Banyak jarum peniti nak kena semat. Kalau tak dibuat dengan teliti, hasil kerja sirih junjung tak kemas, tak cantik. Jadi, video ni tercipta sebagai memberi ilham untuk anda semua untuk buat sendiri gubahan hantaran sirih junjung simple, nampak simple tapi cantik!

Gambar Gubahan Hantaran Terkini, Cantik!!

Gambar hantaran. Idea gubahan hantaran terkini 2017 / 2018. Masih tercari-cari tema hantaran tunang? Boleh rujuk dalam link video yang tertera kat bawah tu, gubahan hantaran tunang simple ataupun jika anda nak mencari gubahan hantaran tunang untuk lelaki. Pasti memberikan anda ilham hiasan hantaran tunang yang anda impikan. Bahkan hiasan hantaran pernikahan pun ada.

Tutorial Pakai Shawl/ Selendang Terkini

Tutorial shawl simple, cara lilit selendang terkini. Hijab chiffon shawl - Tutorial shawl 2017 dan 2018. Ikuti tutorial cara pakai shawl dan tudung style terkini. Ada banyak fesyen shawl selendang cantik dalam video menerusi link yang dikongsikan di bawah. Koleksi style shawl trend terkini. Korang boleh pilih mana satu fesyen shawl sesuai dengan bentuk muka korang. Boleh lihat cara lilit selendang panjang juga cara lilit shawl neelofa. Ehem confirm cantik macam Neelofa jugak.