Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Astro Bagi Siaran PERCUMA!

Berita baik untuk semua! Mulai semalam dan juga hari ni, Astro bagi tayangan percuma untuk semua channel! Suka lettew! Seperti biasa, aku nak record rancangan tv kegemaran aku: channel 732. Best sangat program tv tu! record banyak-banyak, alang-alang Astro tengah baik hati tu. Nanti bila free boleh tengok rancangan di record di masa lapang.

siaran percuma astro, astro free channel
Tamat siaran free 1 Ogos katanyaaa

Bila siaran percuma ini akan tamat? Mula-mula aku dengar semalam hingga 31 Ogos. Bila aku tengok kat page Astro diorang kata hingga 1 Ogos sampai 11.59 malam ni. Alaaa sempat lagi nak tengok rancangan tv kesukaan korang. Malam ni tamat siaran free. Orang dah bagi tengok free, rembat je peluang ada. Selamat menonton..
siaran percuma astro, astro free channel, asterok
Astro...ada yang panggil asterok..hihi
Astro oh Astro…
Terima kasih membaca Astro Bagi Siaran PERCUMA!

7 comments:

  1. Hahahaha...
    48 jam je buka???
    Selalu sebulan buka full channel bila bulan ogos..

    Jom singgah AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  2. katanya sampai hujung bulan ni ek.

    ReplyDelete
  3. Terbaik. Boleh tgk siaran yang tidak dilanggan...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. lolll..yg mana betul ne?sebulan ke atau sampai 31 Ogos??

    ReplyDelete
  5. dapat juga tengok kan walaupun hanya 2 hari..

    ReplyDelete