Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Hadiah Birthday Paling Special Amirah Dapat → Teddy Bear Kaler Pink

Pernah story kat sini: Celebrate Birthday Amirah Dalam Gelap so nak tunjuk kat u olls hadiah yang Amirah dapat. Jeng jeng jeng…teddy bear kaler pink! Kiut!

Amirah bersama teddy bear kesayangannya
Masa ambik gambar ni, tak perasan yang si Amirah tu meneropong kamera handphone. Terkejut tengok aksi dia cenggitu. Lepas tu dia gelak.

Dengan teddy bear ni, Amirah selalu iri hati dan dengki. Tak boleh tengok aku dan hb peluk teddy bear tu, mesti dia rampas. Pastu baling dengan geram. Marah..tak nak kita bagi perhatian kat teddy bear tu. Aku dan hb apa lagi, suka sakat dia, main acah-acah peluk teddy bear, kasi dia geram dan marah. Hikhik..umur baru setahun, pandai jugak jeles erk.

Teddy bear ni hadiah dari kakak ipar. Part paling Amirah suka gigit, tu haa kat hidung dia kaler pink, part tu ada keras sikit. Lepas tu, dia suka main tarik-tarik ekor kontot teddy bear tu. Ni la geng Amirah kat umah. Ada masa dia tak suka, ada masa dia sayang jugak. Hihi..
Terima kasih membaca Hadiah Birthday Paling Special Amirah Dapat → Teddy Bear Kaler Pink

6 comments:

  1. comelnye teaddy dia...hehehe....pndai dah cemburu yea...

    ReplyDelete
  2. comel nya..Amirah dah sama besar dengan teddy bear dah pun..cepat je masa berlalu..:)

    ReplyDelete
  3. hepy bday.. semoga panjang umur murah rezeki dan jd anak solehah.. dah sama besar dgn anak ptung. hehe

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday amirah.. comelnya teddy bear dia.. baru setahun dah pandai jeles ya..

    ReplyDelete
  5. comel..pinkish2....uik..mata membulat eh dia...mesti cantik dan comel ni anak sis

    ReplyDelete