Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Mulutnya Membebel Setiap Masa

Eh sorry la, cerita hal anak lagi. Benda fresh dari oven kan..tak cerita, nanti lupa. Baik story awal, haha. Minggu lepas kami bercuti di Sibu, cuti 4 hari. Masa berkemas nak jalan-jalan si Amirah paling excited. Macam tau-tau je orang nak pi berjalan, makan angin.

Amirah Alya budak kecik kuat membebel

Memandangkan Amirah belum pandai berjalan, kami bawa dia guna baby carrier. Mulutnya, hadoi..pot pet pot pet tak henti-henti. Apa benda la budak kecik tu bebelkan. Sampai kita cakap..shhhhh… Dia sambung bebel, setiap masa.

Kat shopping complex, suara dia je bising membebel. Hmm, bising betul anak dara sorang ni. Bila kita larang, dia senyum, gelak. Masukkan botol susu ke dalam mulut dia, aaa baru aman sikit jalan. Mak joyah dah diam. Hahaha..
Terima kasih membaca Mulutnya Membebel Setiap Masa

2 comments:

  1. nk nk mama bawak pi shopping2 tuuu. hehehe

    ReplyDelete
  2. Amirah sebenarnya nak bagitau akak dia seronok sangat dapat berjalan2 dengan mama dan ayah..hihi...

    ReplyDelete