Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Gambar Raya Si Cilik Amirah Alya

Nak share pic baby Amirah time raya hari tu. Jom layan..

Hah..besar gedabak muka dia. Pandai pulak selfie wefie.

 
Bergambar dengan sepupu dia dan mak udak dia

 
Belanja lagi 1 picture

Ada lagi gambar Amirah tapi gambar ramai-ramai. Ingat nak snap picture dia masa Raya tu setiap hari, dengan baju Raya dia 6 pasang. Terlupa..tak ingat. Kalau muat dipakai Raya tahun depan, boleh ambik gambar nanti. Best kan kalau kita dapat tengok gambar kita masa kecik. "Ooo..macam tu muka aku dulu time kecik. Cam comel". Kikiki..puji sendiri kekononnya.
Terima kasih membaca Gambar Raya Si Cilik Amirah Alya

2 comments: