Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Selepas 1 Bulan Krik3x.. Kembali Mengganas Di Blog!

Selepas sebulan (1 bulan/ 4 minggu) blog Yumida ni tak berupdate, akhirnya Ahad lepas berjaya jugak memecah kesepian krik krik krik blog ni. Fuh! Sebulan blog kosong tanpa update entry terbaru. Tu semua berpunca kena infection malas bila balik kampung.

Bahaya betul. Asal balik kampung je, mesti mood ke laut. Malas nak update, nak buka blog. Trafik blog pun terjunam. Haha. Padan muka. Dalam pada malas nak update blog ni, actually aku sibuk kat blog satu lagi. Pelik kan. Blog baru semangat nak up entry. Blog lama terabai. Dianaktirikan.

Cenggini ha! Kena jadi rajin macam ni!

Kembalikan aura kerajinanku mengupdate blog. Fuh kanan, fuh kiri. Hai..hai korang semua. Terima kasih pada yang sudi singgah. Melontarkan buah fikiran. Happy berblogging semuanya..
Terima kasih membaca Selepas 1 Bulan Krik3x.. Kembali Mengganas Di Blog!

3 comments:

  1. Hai Yumida, selamat kembali dear :)

    ReplyDelete
  2. cik kumbang duk krik krik lagi tak berupdate hehe

    ReplyDelete
  3. selamat kembali....ada masa singgah blog teman..

    ReplyDelete