Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

klik untuk sertai

Alkisah..............................................................


Aku sibuk ni. Banyak kerja. Dah nak dekat due. Barangan baby pun belum sempat nak beli lagi. Kerja pulak melambak, tak habis-habis. Aaaaaa! Stressnya macam ni!

Rilex kawan. Tak sempat beli barang baby, jangan risau. Sekarang kan zaman canggih, apa kata beli barangan baby kat online shop.

Shopping secara online ni menjimatkan masa. Tak perlu nak start enjin kereta, tak perlu nak isi tangki minyak kereta, tak perlu bayar tol, tak perlu keluar masuk kedai pilih barang. Jimat masa! Jimat tenaga! Jimat wang! Hanya pilih barang secara online, buat bayaran, lepas tu tunggu barang sampai. Kan ke mudah?

Betul sangat kata kau! Idea bernas. Aku suka benda jimat-jimat macam ni. Memudahkan. Lagi-lagi orang macam aku, bawa perut boyot ni, susah, asyik-asyik nak pergi toilet je. Terima kasih bagitau kat aku. Apalagi…nak terjah la sekarang!!


Pencarian barangan baby bermula!!!
Laman web The Baby Store dibuka: http://thebabystore.com.my/

View website The Baby Store menerusi laptop/ pc
Wah! Complete semuanya! Mudah nak cari barang. Semua ada dijual! Shopping online guna laptop kat The Baby Store ni terus mata tergoda tengok barangan ON SALE, NEW ARRIVALS, sangat-sangat mudah nak search barang apa nak dibeli dengan bantuan CATEGORIES.

View website The Baby Store menerusi handphone
Dalam kereta pun boleh shopping online barangan bayi kat The Baby Store ni. Hanya guna telefon pintar. Mudah diakses, cepat loading, senang cari barang, button MENU tersedia lengkap semua info diperlukan. Sangat mesra pengguna website The Baby Store ni kan.. Shopping sambil tersenyum riang.

The Baby Store kedai bayi online yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Baby Store dilancarkan pada tahun 2012, juga merupakan kedai online yang amat dipercayai. Pelanggan yakin membeli barangan dari Baby Store, lagi dan berulang kali. Baby Store kedai bayi online di Malaysia yang terbaik!

Antara barangan bayi yang dijual di The Baby Store

PAKAIAN BAYI:
Baby Rompers, Baby Boy Clothes, Baby Girl Clothes, Baby Dresses

STROLLER BAYI:
3 Wheelers Stroller, 4 Wheelers Stroller, Buggy Strollers, Travel System Strollers

BABY CAR SEATS:
Convertible Car Seats, Infant Car Seats, Booster Seats, Car Seat, Car Seat Accessories

SET MAKAN BAYI:
Bottle Feeding, Solid Feeding, Steriliser & Warmer, Baby Drinking Cup

BABY NURSERY:
Baby Bouncers, Baby Cots, Baby Walker, Bassinets

MANDIAN BAYI:
Baby Bath, Baby Towels

Mainan kanak-kanak
Soft Toys, Educational Toys, Wooden Toys, Bath Toys

Jualan barangan ibu mengandung
Maternity Panties, Pregnancy Pillow

Jualan barangan ibu menyusu
Breast Pump, Breast Pump Accessories, Breast Pump Package, Milk Booster

Malah turut dijual barangan penjagaan bayi (baby care) dan barangan yang boleh dijadikan hadiah untuk bayi (baby gift ideas). Cukup lengkap la barangan keperluan seorang bakal ibu dan untuk bayi baru. Macam ni baru best nak shopping! Semuanya ada! Tersedia depan mata! Hanya pilih pilih pilih, kemudian beli. Tekak pun tak haus berjalan, kaki pun tak lenguh. Seronoknya shopping online kat The Baby Store.

Special offers dari The Baby Store
Wow! Inilah yang dicari-cari orang ramai! Sale woo! Diskaun hebat habis-habisan! Tergoda tengok harga barang dijual murah. Ni kalau beli ni, banyak penjimatan dah kat situ. Diskaun mencecah 52%!!!



Nak tengok lebih banyak tawaran dari The Baby Store, jom tengok kat sini: http://thebabystore.com.my/index.php?route=product/special

Sempena nak tiba Hari Raya 2016 tahun ni, cepat-cepat rembat awal baju kurung peplum kanak-kanak. Harga prompsi ditawarkan RM50 berbanding harga asal RM105. Save 52% woo.. Comelnya budak-budak bergaya dengan baju Raya diorang. So cute!

Mudah untuk berurusan dengan The Baby Store:
- Ketahui proses pengembalian barang, rujuk: Product returns
- Boleh tahu tentang cara barangan dihantar ke pelanggan: Info penghantaran parcel

Ni yang syok shopping kat The Baby Store, tak perlu bayar GST. YOU SHOP, WE PAY katanya. Horrey! Untung shopping kat sini. Apa lagi, jom buat akaun pendaftaran: DAFTAR JADI MEMBER THE BABY STORE 

Bukat setakat jual barang je, The Baby Store menyediakan maklumat bermanfaat buat orang ramai antaranya share artikel tentang tips kehamilan, penyusuan susu ibu, baby food, panduan dan petua pengurusan bayi dan ibu selepas bersalin, ermm banyak lagi la. Sangat-sangat berguna info ni.

Berita baik untuk blogger weh! Ada peluang jana duit dengan program affiliate The Baby Store. Masyuk! Sambil up entry boleh promote link affiliate. Untung-untung dapat komisen! Seronoknya! Rebut peluang buat duit affiliate di sini: AFFILIATE

Ikuti perkembangan promosi jualan The Baby Store menerusi:



Amacam?? Best kan shopping di The Baby Store.
Macam ini haa, terbaik!!!

Buat kengkawan semua, jom sertai giveaway gempak The Baby Store. Syarat penyertaan boleh baca di bawah.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Berita Baik! Hari ini kami Nurfuzie dan The Baby Store nak jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini.


Sebuah Kedai Bayi Online yang meningkat naik dan menjadi pilihan ibu-bapa untuk membeli barangan kelangkapan ibu dan anak di atas talian. 

Mempunyai lebih 700 barangan untuk dipilih dan mempunyai pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan.
Antara Barangan yang Hot di The Baby Store
Anda boleh klik pautan diatas untuk melihat produk tersebut.

Setiap pendaftaran akaun baru di The Baby Store akan menerima 200 mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian pertama dan setiap belian juga anda akan dapat mata ganjaran yang boleh ditebus pada belian seterusnya. Sangat menguntungkan.

==================================================

Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Like facebook penaja.
  
2. Follow instagram penaja.

3. Follow Blog penaja
4. Buat satu entry khas dengan tajuk Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

  • Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.
  • Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
  • Tarikh tutup pada 5 Jun 2016 jam 11.59 malam.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
5. Share/Ping Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

Semoga berjaya semua..

Nota Tambahan : - Jika anda adalah seorang blogger dan ingin menjana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh sertai Program Affiliate The Baby Store. Pihak The Baby Store akan guide anda bagaimana anda boleh membuat duit melalui blog anda dengan program ini. 

Sasaran The Baby Store adalah membantu para Affiliate menjana sekurang-kurangnya RM2000 sebulan tanpa menjual. Hanya post artikel yang dibekalkan oleh The Baby Store sahaja. Mudah kan?

Jika anda berminat anda boleh klik di link ini --> Program Affiliate The Baby Store
Terima kasih membaca Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop

1 comments: