Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Ini Semua Salah Internet!

Semalam baru je up isu Selepas 1 Bulan Berlalu..Krik3x…Kembali Mengganas Di Blog. Hari ni, jam 11.00 pagi baru perasan eh lupa la nak update entry. Aiyak. Lepas tu, tangan laju-laju gapai laptop, konon nak menaip. Buka la link blog, loading punya loading, lama…huh slow nya internet. Akhirnya, sampai ke petang aku tak up entry blog. Semua salah internet. Eh boleh eh salahkan internet. Kikiki..

Berasap telinga tunggu loading
Internet ni macam chipsmore, kengkadang ada kengkadang hilang line connection dia. Ada hari dia jugak jadi super laju! Hmm..redho je la mak. Time mak rajin nak karang entry internet meragam. Hmm follow je la kerenah internet ni. Mood kembali ke laut. Hope tak mabuk laut. Nak imagine perut ikan lumba-lumba yang comel tu.
Terima kasih membaca Ini Semua Salah Internet!

4 comments:

  1. hahahahaha sama la kita. masa idea tengah bersepah, time tu la internet nak buat hal

    ReplyDelete
  2. kalau kat rumah akak ni bila mendung je mula la unternet slow.kalau hukan laju pulk..bila panas biasa2 saja..hahha

    ReplyDelete
  3. yela internet memang slow skrg ni..huhu

    ReplyDelete
  4. rasa nak cabut je cable internet kan huhuhu

    ReplyDelete