PK menang battle 4 kumpulan A Bintang Mencari Bintang 2

Tahniah diucapkan buat PK kerana memenangi battle keempat dalam kumpulan A. Battle ke-4 program realiti Bintang Mencari Bintang musim 2 (BMB2) menyaksikan PK dari kumpulan A bergelar juara mingguan selepas mengumpul markah keseluruhan paling tinggi.

Photo: Tahniah kepada mereka yang berjaya ke peringkat separuh akhir iaitu Ooooo, tokan dan lampu. Tidak lupa juga tahniah kepada kumpulan PK kerana menjadi juara mingguan walaupun tidak berjaya. Anda merupakan bintang yang bakal menyinari industri tanah air kita. Kami mendoakan terbaik untuk anda di luar sana. Selamat malam.
Tokan, OOOOO dan Lampu mara ke separuh akhir Bintang Mencari Bintang musim 

PK
Ahli kumpulan PK: Azmy Abdul Sahak (Azmy) & Mohd hafiz Abdul Ghani (Hafiz)
Sifu PK: Ebby Yus
PK menang saingan 4 kumpulan A

Tahniah buat PK. Tahniah jugak buat sifunya iaitu Ebby Yus. Walau pun kumpulan PK telah menang juara mingguan battle 4 namun mereka gagal melayakkan diri masuk ke separuh akhir. Ini kerana undian keseluruhan mereka rendah berbanding peserta lain bagi kumpulan A. Ermmm…takde rezeki. At least, ada la jugak menang kan..


Sesiapa nak bagi Skala Bintang untuk menilai persembahan peserta Bintang Mencari Bintang musim 2 (BMB2), bolehlah layari www.tv3.com.my/bintang.
Kredit foto

4 comments

Bagus2 ;D

hehe! hebat2 ~~ support dorang :)

2 la sian nasib xmyebelahi kumpulan PK utk meneruskan persaingan dlm pertandingan BMB nih.. mungkin ada rezeki diaorg di luar sana..

Tahniah PK.. mmg menarik.. :)


EmoticonEmoticon