Word cloud for Motivation

Word cloud for Motivation, , motivasi, kata-kata semangat, dropship, platform

Hari Isnin macam biasa la... Sikap malas, suka bertangguh, suka melambat-lambatkan... Enjin belum panas kata orang. Haha.. Meh baca beberapa kata motivasi yang terkandung dalam gambar di atas: Word cloud for Motivation. Moga-moga kembali aura positif dalam diri.

Word cloud for Motivation:
-effort
-positive
-productivity
-inspiration
-goal
-lagi???

25 comments

Ingatkan kenit sorang je alami macam ni. Memang arini seakan-akan hari penuh kelemahan kan dear. Mulut kenit just boleh cakap "La hau la wala kuwwata illabillah" sebagai motivasi diri.

Assalamualaikum yanggg. sheila pun sama. lemau semacam je .. taktahu nak kata apa ~~~

ada rasa nak buat keje..tp malas lg berat rasanya ;D

mlas bgn awal hri ni... kna gagahkan juga kaki ni
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

esok dah panas la..klu tk panas jugak pi berjemur..hihih..singgah klik iklan yumida

Sama lah..saya pun suka tangguh-tangguh kan aje..hehe

Assalammualaikum... yumida,

takper.. esok panas lah tu.. hehehe

mselim3

pls: mcam kata kisah si dairy aje...hehe

women (motivasi bagi lelaki)..hahahaha

Regards,
-Strider-

Energy...everything that I need to start with..salam isnin Yumida!!

Akak nie enjin tak panas lagi hihi
Buat entri siput 2 je

amin.. sentiasa positif.. :)

bila dah rest sabtu ahad, masuk hr isnin tu jadi malas sikit tu kaan..huuuu

ika klik3 tabung kak yumida :)

Be positif...walapun kadang2 sakit hati...

hari isnin memanglah tersangat malas...hehehe

hahaha..biasa laa, nama pun hari isnin..mood cuti tuh masih ada..

hari isnin mmg mood mls..tp hari ni jumaat mood malarsegar.. hahhaha... al-maklum esok dah cuti... :p

dah lumrah kan..jangan malas2 hari isnin

kata2 semangat untuk kita bangkit kembali..

saya pun ada penyakit malas . hehehe nasib dah xsekolah hee


EmoticonEmoticon