Bayaran Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 3.0 akan disambung bulan Mac 2014

Berita baik buat mereka yang belum mendapat Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) bulan Februari lepas. Ada yang menyangka permohonan mereka ditolak. Ada yang menyangka mereka layak menerima tetapi tidak disenaraikan sebagai penerima BR1M. Pengumuman terbaru, bayaran selebihnya akan diberikan bulan Mac ini.

br1m
Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M)

Menurut laporan yang Yumida baca di internet, sebanyak 2 juta penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 3.0 masih belum mendapat bayaran BR1M. Woo..banyak tu! 2 juta! Tapi jangan risau, bayaran selebihnya akan diberikan selewat-lewatnya bulan Mac ini. So, ada la tu kan. Just wait and see menunggu ketibaan wang BR1M masuk. Dah masuk sure tersenyum memanjang. Jangan lupa, gunakan wang tersebut untuk benda bermanfaat.

Sumber: Berita Harian

15 comments

Assalamualaikum yangg, hehee dah separuh sheila guna tau dak. btw pasal nak tumpang belikan baju kat bandung tu.. sheila cancel la. suami cakap, nak beli baju banyak, biar baby dah besar sikit. so kena jimat duit, nak beli set breastfeeding dengan set berpantang yang super mahal tu. tskk tskk ~~~

owh ye ke. ok2. moga dipermudahkan urusan kelahiran baby nanti. yumida baca set berpantang shaklee terbaik bagi ibu yg lepas beranak. cer try :)

Rezeki mereka -mereka yang belum dapat tu Yumida..yang dah dapat dah habis kot..he..he..Nway Salam Sabtu Yumida!!!

Harap yg dapat akan pergunakan dengan sebaiknya kan Yumida :)

Zumal pun dapat BR1M dan dah licin, hehe :)

saya tunggu baucer buku je.. hehe

Rezeki bagi mereka yg layak & belum dpt2 lagi.. semoga dipermudahkan semuanya.. :)

in shaa Allah, tengah odw nak jadi ahli shaklee. hehe. beli sebulan seketul dua dulu. nak beli sekaligus tak cukup duit kang. heheee ~~~

alhamdulillah... deqla dah dpt bagi pihak hubby kelmarin... dah siap cash baucer tu..hihi... :)

Munirah dah dapat baucer buku.. huhu

dah habis dh..kereta tetiba buat hal...huhuh


EmoticonEmoticon