Muslim Niaga Platform Dropship

Mengenali Muslim Niaga membuatkan diri ini terus jatuh cinta! Saya tidak perlu modal yang banyak. Saya tidak perlu risau akan mendapatkan stok barang. Cuma berniaga melalui internet sebagai ejen pemasaran. Muslim Niaga platform dropship terbaik! Orang tengah antara pembeli dan pembekal. Cukup mudah! Itulah konsep yang dibawa oleh Muslim Niaga iaitu sebagai platform dropship produk Islamik nombor 1 di Malaysia.

Muslim Niaga Platform Dropship, laman web Muslim Niaga , Laman web Muslim Niaga Platform Dropship
 Laman web Muslim Niaga Platform Dropship

Melalui platform dropship Muslim Niaga, ia memberi saya peluang membuka perniagaan dalam talian dengan memiliki website kedai online saya sendiri. Apa yang menyeronokkan, dalam sistem perniagaan Muslim Niaga, saya akan mendapat margin keuntungan setiap jualan produk sebanyak 100%.

Muslim Niaga menyediakan perkhidmatan sistem kedai online berkonsepkan platform dropship. Untuk lebih memahami konsep dropship dalam Muslim Niaga ni, jom kita lihat..

Muslim Niaga Platform Dropship, Sistem Muslim Niaga Platform Dropship

Sistem: Muslim Niaga Platform Dropship
Langkah 1: Promosikan kedai online kita.   
Langkah 2: Pembeli membeli produk di kedai online kita.   
Langkah 3: Pembeli membayar kepada kita mengikut Harga Jualan.   
Langkah 4: Kita membayar Harga Kos kepada Pembekal. Kita simpan keuntungan.   
Langkah 5: Pembekal menghantar produk kepada Pembeli.

See, berniaga dengan Muslim Niaga menguntungkan! Kita hanya perlu membayar harga kos pada pembekal. Lebihan harga jualan dibayar pembeli tadi, masuk dalam poket kita. Keuntungan melalui harga runcit! Berbaloi-baloi! Caranya cukup mudah, hanya perlu mendaftar sebagai ejen dropship di laman web Muslim Niaga.

Cara mendaftar sebagai ejen dropship di Muslim Niaga:
1. Pilihan pakej dan harga mengikut kemampuan kita
2. Buat pembayaran berdasarkan harga pakej yang kita pilih
3. Pilihan nama domain kedai online kita dan beri maklum balas berkenaan nama domain kedai online yang kita pilih tadi

Muslim Niaga Platform Dropship, cara daftar Muslim Niaga Platform Dropship
Daftar: Muslim Niaga Platform Dropship

Tawaran pakej harga sebagai ejen dropship di Muslim Niaga:
Pakej Asas: RM450.00
Pakej Pro: RM670.00
Pakej Premium: RM880.00

Mengapa harus memilih platform dropship Muslim Niaga:
-Menyediakan website kedai yang dilengkapi dengan 300 lebih produk, borang tempahan, sistem bayaran dan juga blog. 
-Sistem invoice dan tempahan memudahkan pengedar dan pembekal menguruskan tempahan terkini.
-Menyediakan data pengguna dan menyimpan rekod tempahan agar mudah berurusan dengan pelanggan.
-Tidak perlu fikir mengenai stok kerana sistem dropship itu sendiri memudahkan!
-Domain dan hosting dikendalikan oleh pakar internet di Muslim Niaga.
-Bantuan dan bimbingan dari Muslim Niaga terhadap ejen baru.


Video: Muslim Niaga Platform Dropship
Muslim Niaga menyediakan perkhidmatan seperti Kedai Online, Design, Training Online, Pembekal, Seminar Mentor Dropship, Train usahawan dan Trading. Sebarang maklumat lanjut berkaitan platform dropship Muslim Niaga, hubungi:

Laman web: Muslim Niaga
Facebook fanpage: 
Muslim Niaga
Twitter: @mndropship
Nombor telefon: 011-14260161

Contest SEO Muslim Niaga Platform Dropship ini di anjurkan oleh Farid Lahamdan ditaja oleh Muslim NiagaSumai Hotel Apartment – OFFICIALSumai Hotel ApartmentProjek IqraFarisya AnastasyiaAkma OmarNannie IsaAzhafizah Md NorNadia Shaira Shaf’iiNabila BielaSunshine Kelly dan iLuvTour.

Support Yumida dengan klik g+ artikel ini...TQ semua :)

35 comments

Mmg mnarik.
Btambh mnarik kalau dh masuk tv.
Hehe.

Menariknya boleh buat income nie :)

wahhh!!review yg terperinci drpd kak yumida..all the best k :)

terbaik review ni..semoga berjaya dalam contest SEO Muslim Niaga

Semoga berjaya.

P/S: Nanti saya poskan buku Tetamu Istimewa ya. Ingatkan hari sabtu tu nak pos, rupanya tutup.

Menarik... all the best Yumida.. :)

review yang bagus, tahniah! semoga berjaya ya!

sesuai untuk mereka yg dah ada business kecil kecilan.. Fiza sempat isi tabung UK education..

pakej dropship yg menarik.. good luck!

Ada rezeki lebih nak rembat lah satu..hehe..

menarik nie..usahawan muslim patut menjadikan ia sebagai satu platform untuk mempromosi produk mereka...

Regards,
-Strider-

Menarik sgt ni..sesuai utk mereka yg berminat :) lama sgt tak dtg sini..apa khabar Yumida

sesuai bagi mereka yang nak memulakan perniagaan .

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

review yg menarik, moga berjaya dalam contest ini.

sesuai untuk sesiapa yang ingin mula berniaga
www.iuzira.com

gudluck ye Yumida.. tengok konsep dia mcm best jgk kan.?
klik nuffnang yumida pagi ni

review dan sharing yg mnarik ! ^^

Good luck to you!!! Kita dah buat kesilapan besar masa join contest ni..terus entry tenggelam..lesson learnt tu!!!

Assalamualaikum yang , semoga berjaya dan murah rezeki yaaa ~~~

semoga berjaya dalam kontes tersebut..

p/s : Dapatkan info menarik dalam blog saya di SINI

All the best sis, gudluck ..dtg dri contest SEO Muslim Niaga yg sama...

alhamdulillah.... moga rezeki yumida bertmbh ye dgn muslim niaga ni.. guna hujung hari pun boleh dpt pendptn kan...

Assalamualaikum dik...semoga rezeki adik Yumida dalam Muslim Niaga SEO ini..

support yumida :)..gud luck

All the best. Munirah support akak Yumida


EmoticonEmoticon