Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014

Ada yang tengah bersantai sekarang ni? Al maklum la musim cuti dah tiba. Masa untuk beristirehat bersama keluarga tersayang. Pssst! Ada berita gembira! Lazada bakal melancarkan jualan terhebat besar-besaran! Ye, mega sale! Semestinya banyak diskaun ditawarkan, jangan lupa 12 Disember 2014 merupakan tarikh kemuncak Revolusi Online Lazada. Peluang membeli-belah di Lazada dengan harga rendah yang super hebat!

Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014, mega sale lazada, diskaun murah lazada, sebab beli-belah di lazada, shopping online lazada

Laman web Lazada Malaysia: www.lazada.com.my
12/12/2014 tarikh keramat harus diingati! Eh eh..hari ni la. Jom reramai kita terjah website Lazada. Shopping! Shopping online! Mesti murah-murah! Yes!!

 Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014, mega sale lazada, diskaun murah lazada, sebab beli-belah di lazada, shopping online lazada
Mega Sale!!! Revolusi Online Lazada

Pada 12 Disember 2014, 12 hari sebelum perayaan Krismas, Lazada menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Para pembeli yang tidak mempunyai masa untuk mengunjungi pusat membeli-belah boleh mengambil kesempatan ini untuk membeli semasa bersantai dan bercuti dengan keluarga. Kepada sesiapa yang berjaga malam, nikmati peluang istimewa tawaran menarik Midnight Sale yang hanya akan berlangsung di antara 12am hingga 8am; sementara bagi pengguna yang lain, anda boleh menikmati tawaran harga menarik sewaktu Flash Sales yang akan berlangsung setiap satu jam dari 8am-11.59pm!

 Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014, mega sale lazada, diskaun murah lazada, sebab beli-belah di lazada, shopping online lazada
Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

5 SEBAB PERLU MEMBELI-BELAH DI LAZADA:

1. Mudah dan senang!
Dengan shopping online di Lazada, kita tidak perlu menghadapi masalah kesesakan lalu lintas. Malahan ada disediakan penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia untuk pembelian lebih daripada RM75 serta perkhidmatan cash-on-delivery. Senang je kan?

2. Barangan untuk semua lapisan umur
Jika anda perlukan barangan untuk dihadiahkan buat mak, nenek, adik, kelahiran bayi, haa pilih je barangan kat Lazada. Semua ada! Peralatan elektronik hinggalah barangan rumah, alat permainan, fesyen dan peralatan sukan, tunaikan keinginan anda melalui browser mahupun aplikasi mudah alih.

3. Tawaran menarik
Dengan jualan istimewa serta harga yang menarik, Lazada menjanjikan jenama terbaik pada harga berpatutan. Pemegang kad CIMB Kwik, debit dan kredit akan menerima diskaun tambahan 15% pada 12 hari bulan. Rangkaian lain yang memberikan promosi adalah Chatime, MBO Cinemas dan DiGi. Peminat media sosial perlu bersedia dengan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi melalui laman Facebook Lazada Malaysia serta akaun Instagram.

4. Fesyen untuk Asia Tenggara
Jangan tak tahu, Lazada juga turut menjual pakaian bersesuaian dengan cuaca tropika kita. Malahan pakaian ini ada datangnya dari jenama hebat umpamanya dari UK dan US.

5. Membeli-belah bila-bila masa di Lazada
Lazada menawarkan khidmat terbaik membeli-belah atas talian melalui mobile, tablet, aplikasi iOS dan Android supaya anda mampu membuat pembelian dalam apa jua ketika!
See, shopping kat Lazada memang memudahkan!

Memang berbaloi shopping online di Lazada. Especially ketika adanya promosi contoh macam diceritakan kat atas, masa Revolusi Online Lazada. Haaa..itulah saat yang dinanti-nantikan! Teruja nak tengok barangan super hebat dan jualan murah diskaun. Ehem-ehem, aku pun ada rembat sekali. Baru je barang ni sampai hari Isnin lepas. Nak tahu?
 Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014, mega sale lazada, diskaun murah lazada, sebab beli-belah di lazada, shopping online lazada
Taraaa! Beli beg travel. Memandangkan aku sering terbang sana, terbang sini. So, aku pun beli beg travel melalui Lazada. Betapa terujanya aku tunggu beg travel ni sampai. Alhamdulillah, akhirnya tiba jugak ke tanganku.

Jualan Hebat Besar-Besaran Di Lazada 12/12/2014, mega sale lazada, diskaun murah lazada, sebab beli-belah di lazada, shopping online lazada 
Nama beg travel ni: Travel Box TX-8146 ABS Hard Spinner Case Luggage Apple Green
Harga asal: RM330.00
Harga Promosi: RM99.00
Memang berbaloi-baloi la! Diskaun ditawarkan sebanyak 70%. Banyak tu! Rasa bertuah sangat bila dapat memiliki beg travel ni.

Buat anda semua yang masih tercari-cari lagi beg travel yang memenuhi citarasa anda. Nah! Pilih je kat Lazada. Ada banyak beg ditawarkan! Especially musim cuti macam sekarang ni, beg travel memang sangat diperlukan!

Jom beli beg travel dan lihat design beg yang menarik:

Last sekali, nak seru buat pembaca sekalian, jangan terlepas hari Jumaat ni bertarikh 12/12/2014, mega sale di Lazada. Jom shopping di Lazada! Kepuasan berganda! 

9 comments

banyak jenis barang ada kat lazada ni, agaknya kalau di susun, boleh jadi satu shopping complex agaknya...

terlupa offer pagi tadi..niat dihati nak beli, lastly terlupa sbb busy dengan keja.. huhuhu..

memang berbaloi laa beg yang Yumida beli tuh.. banyak boleh save duit..

jimat jgak la kalau membeli time sale cenggini :)
jemput join GA licha ye yumida


EmoticonEmoticon