Yeah...Busy Ni...

yeeehaaaaa!
taip! taip! taip!
done..yeah..
akhirnya dpt meluangkan masa utk bersegmen/ GA
pssssst! meh ler join sesama
ari Sabtu ni...ari utk berjimba depan lappy

line kejap laju..kejap slow
jangan meragam sudah..hohoho

see...bz tak aku?
huahuahua...

ngade nyeeeeee :p

40 comments

bz tp sempat lg nk tweet kan.haha

org zaman sekrglah tu,, update status or tweet prkra yg brlaku,,

dina busy berblogging je keje nye.. hahha budak zaman skarang..

#kutuk diri sendiri <---

eh..rasa mcm terasa laks..haha
thats the definition of bz sekarang..~~
:P

hahaha mcm solehah jgkla. bz pn, tp fb still sehari akan bukak :)

hari sabtu hari utk bersegmen...

salam yumida...
haha.. lawak2..
dalam sibuk2 tu masih sempat tweet2 ye x?
orang zaman sekarang.. macam2 perangai kikiki..

p/s: itu namanya sibuk bertweeter..kikiki..^^

bz na juak ya...sampei menyempat nak taip2 tu..hahaha

busy dengan bersegmen..hehe..all the best. moga ada rezeki. :)

hahaha, cam ya kamek. Bz2 tapi sempat gk blogging, main pesbuk, nangga DVD padahal esok nak anta esemen..

salam kenal, tu la mcm tak bz sgt :)

huahaha.. gambar2 ini menusuk ke jantungku dan limpaku :D

haha~ sama la, bz juga!
╥﹏╥

nk rest~ tp sempat update status~ :p

zaman dah berubah. kihkihkih..

onie lagi pemalas nak bw,tapi kena rajinkan,tugas seorang blogger,cewahhhhhh

huhu...sekarang memang musim busy kan kak...:)huhuhu...:)

setuju dgn kartun yg bawah tu...tgh bz pon sempat nak update twitter betapa bz nya dia...hihihi

Good luck dengan semua segmen dan GA huhu

kikikiki....
bz2 pun nak jugak jengukkan...

Hari minggu malas nak mengadap blog...nak titon je boleh...hihihi

keh3x semua pun nak tweet kan kan kan? haha

Kekadang menjadi lumrah di dalam kehidupan seharian kita.

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/04/hasil-didikan-pemerintahan-sekular.html

dulu-dulu x der internet,paling bz pon keje,sms,talipon kekasih or tengok wayang...skunk bz blogging n sewaktu dengannya...kekadang malas nak kuar kalau dah ngadap komputer...ngeh!!!ngeh!!!ngeh!!!

ku jua buzyyyyyyy. tak tahu la bile mase free nak pulun bw. :)

hahahhaa... betul2..kdng2 bz smpai nk buat bnda lain xboleh tapi buka fb leh plk...

salam dear sha baru ada kspmtan utk BW..thnks sbb join Segmen 5 hari by sharina

meh jenguk
http://www.opzzpinky.my/2013/04/pemenang-brooch-dan-sabun-susu-beras.html

Busy tu subjektif....btl tak?

hahahaha... mmg bz sungguh tu... ;p

hehehhe..memanag tersangat busy la kan...:)

untunglah org busy kan..ahahahha:P

as salam.
akak dtg singgah balas kunjungan.
salam perkenalan ye.

ikhlas dari,
kak suria :D

huhuhu...busy la sangat kan.

assalamualaikum yumida...hehehe bz sesangat kan..;)

zaman serba canggih..hehehe

Sempat tu dalam busy2nya tu kan.. =D


EmoticonEmoticon