Komik Budak Comei: HERO!

alhamdulillah...Jumaat tiba lagi
juz nak share komik ni ngn korang
kiut pulak aku tengok
meh baca sama2


comei kannnn?
1st time aku baca komik ni
nice..
slamat berhari Jumaat

*x sempat menjengah ke blog korang..sorry berlori-lori
*tetamu masih kat umah..super biziiiii..hohoho
*moga korang sentiasa sihat & dipermudahkan segala urusan

25 comments

ha'ah la sweet je komik ni, kasi sentap sikit kat peminat tegar superhero dan cosplay..
p/s: iha ingat harini hari jumaat tadi.. keliru jap, hehe..

da lama sya tak baca komik.
dulu baca komik Le.Gardenie je

@Iha Zaliza haha...entry ni utk esok...
huahuahua...hadoi...

dh lama tak bercinta ngan komik...hihi

Wow...respect la sebab pandai buat komik...good job!

comel2..komik yg beri pengajaran!!:))

Assalamualaikum Yumida

peminat karton juga yer

menyampaikan ilmu dgn cara yg menarik. best best.. ;)

bagus komik ni...ada pengajarannya... yeahh harini jumaat... tp yumida pos entri hari apa sebnrnya ni? huhuhu...btw, slm jumaat yumida... ;)

Dah tua2 nie x sempat baca komik...hihihi

amboi kak. minat komik lagi ke.hehe

assalamualaikum yumida...yer la dah lama x baca komik...;)

Selamat hari Jumaat jwak. Hari yang tunggu oleh semua makhluk Allah.

dh lama xbc komik...comel je komik ni

salam...
sangat sweet!!!!^^

hahahaha.. betullah..comel sangat..

firsttime singgh blog ni terus jumpa entry yang baguz..
mesti comey kan budak kecil guna pakaian yang macam digunakan oleh rasullah dulu..
tapi ika x pernh jumpa..:'(

wow. bestnye komik english. jarang ade. :)


EmoticonEmoticon