BEN ASHAARI DAN SAYA

KLIK BANNER UTK JOIN

Blog yg suka ku baca berbentuk santai...jg diselitkan dgn humor..x crowded dgn widget/ iklan agar dpt ku baca tanpa di ganggu widget2 sebegini rupa..jln penceritaannya memberikan aku emosi..juga mengadaptasi kisahnya di bumi nyata..agar dpt ku jadikan pengajaran/ tauladan..

Tutup segmen ni jam 11 malam ni yer ( 21/6/2012 )

37 comments

Nur juga join..!

Dari segmen yg sama... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

moga blog kmk jenis yg cmya juak..huhu

wahh..yumida pon join =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

wahh..yumida pun join? selmt bersegmen... :)

yup, blog kene santai, baru best baca ^^ btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

eyqa datang dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

P/S : eyqa follow sini :)

Oh blogger yang super duper famous.. Mimpi la kau agaknya nak jadi mcm dia kan hahaha..

betul tuh!!
datang sini dri sgmen yg sma..dh lama follow :p

kmk pun join.... Hihi.. :)

join jugak. blog yang ada lawak2 memang beshh gila2. XD

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

kunjungan balas.. blog ni sgt ringan.. :)

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

saya dari segmen abg ben jugak :) saya dah follow blog nie . jom follow blog saya jugak :D

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam..wah2.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

hohoho...ramai betul member blogger yg join.

jeles dekat blog awak..simple but outstanding..uhuk..silelah melawat saya..=)

nana dtg berkunjung balas! :)
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

blog wa oke x? kih2

blog ang kemas suka tengok

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

xsempat join pun segmen ni

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ecc'eèhh...ingatkn ada apa u ngan abg ben.

deno dtg dari segmen yg sama!:)

Zam dtg buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sb sudi singgah ;)

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^


EmoticonEmoticon