BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Kpd pengunjung2 yg ziarah blog aku hari ni... dh baca title di atas kan? so nk join korang kena klik sini k..

Blogger2 yg dtg berkunjung di sini dipelawa utk mengkritik blog aku yg paling simple di dunia siber nih.. hehehe.. sila2.. buka mulut bg kritikan yg bernas! pedas pun x pe..leh minum 1 tong air lps nih.. Aku pun tgh blajar2 jgk nih... klo ade kekurangan dlm blog aku ni, meh tunjuk ajar kat aku sket.. hehe..

23 comments

Tak join segmen tapi nak komen juga bole? Hihi!

gambar kat bawah sekali tu rasanya tak perlu kot, tak larat la nk scroll sampai ke bawah. :)

http://ewanmarcuz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

x perlu kalendar di sidebar n gmbr bwh xperlu jugak

dah folo n sila kritik blog saya

http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

calendar tu boleh letak kalau nak, tp lg elok kalau cari design yg comel sikit :)

Header tu sgt penting untuk menarik pengunjung ke blog kita. Kalau boleh, buat la header yg menggambarkan blog kita.

Dan kalendar tu x perlu, sbb setiap rumah dan laptop ada kalendar.

Gambar pompuan bawah kalendar pon x perlu.

Puyu makan puyu tu memberatkan blog je. Kesian kat pengguna berukben edisi siput mcm saya ni.

Npe blog arshive ada dua?? Panjang berjela pulak tu. Buang satu blog archive, dan satu lagi tu letakkan scrollbar k. Baru la nampak kemas.

Kotak komen pula tukar ke pop up comments k.

Apa kata awak buat entri khas untuk letak dua gambar kat bawah tu. Lagi ok kan. Daripada awak letak kat bawah tu tanpa apa2 description. Oke??

Teguran untuk membina. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

diana: boleh2...dipersilakan...

ewan: ok...i'll change it..tq..

goblogz: hmmm..sejujurnya..pendapatmu itu btul..dr dulu lg aku nk remove...hmmm..jari aku ni malas nk g kt design...pasni aku remove k..

sutera kasih: hehe..tq..aku tgh blaja2 jgk nih...hmm tp byk suggest kasi remove..aku remove je..semak..

mrs. farhan: fuh...trimas2...akan ku usahakan..mmg betul blog aku ni x menarik..kihkihkih...si kura2 tgh blaja nk berblog nih...nnt aku singgah blog engko lak k...wait for me mrs.....

Berik komen terus ka? Okeh.. Kmk asa blog ktk menarik tanpa ada pasang apa2 lagu dan blog ktk kmk ucapkan syabas sebab sik pasang apa2 lagu.. Header ya terpulang ngn kitak... Makin besar header, ktk perlu remove banyak gik benda.. Nway, header blog kmk besar juak... N i like it that way... Sebab kmk yakin internet nektok makin laju.. Sekda masalah org nak bukak blog yang header besar gedabak ya.. Aihhh.. Cem sekda kaitan ngan blog ktk jak.. haha.. Kmk dah follow blog ktk... Thanks sudi singgah blog kmk...

komen ktk polah mcm komen rah blog kmk ya
senang mun nk merik komen lain kali..
header mun dpt suruh center..ya jak rasa nya kot..

slam ziarah...

alamkk..ila nak kritik apa neh...baru terjah blog neh...heheh..

header tu wat besar sikit...pasti cantik..;-)

salam kenal .. terima kasih singgah kat blog saya ..

kalau mintak kritik, saya cuba buat yg terbaik ...


ketiga2 iklan nuffnang diletak tempat yg terbaik skali ..


archive pon diletak bagus juga ..

dalam page utama ada banyak post, rasanya ok je, kalau kat bawah takde widget ape2 ..


comment mungkin boleh tukar kepada style pop up .. ramai yg suka style pop up ni ...

dear, cuba try guna comment pop-up mcm ipai cadangkan tu, sbb lebih memudahkan :)

cuba try guna background lain, header dah sesuai tu cuma bagi center cket..

keep blogging :)

amifx: ermmm..dh kmk expert bok polah header bsr..psl lagu ya...actually lom da lagu yg berjiwang di hati..mun dh nemu lak..sure mek engkah juak..hihi

bui j: owk la hooo..header ya senget kt kanan jak..sik balance.. comment dh polah cara top up

ila h: welcome..tgh usaha kasi bsr..hihi

ipai: salam kenal2...hihhi..comment dh tuka style pop up

sutera k: comment 2 dh buat SK..tengkiu kasi suggestion..background cmne erk? tuka template erk?

background ya ktk ekpt step dibah k

Dashboard > Templete > Live on blog Customize > Background..

mun sik jumpa, padah kmk di blog k :)
mun susah juak, kmk tolong lah edit, mok?

hm teguran yang membina dr mrs farhan..harus take note jugak tu..hppy blogging..done follow u..:)

Wahhh, blog ni dah ringan. Hehehe. Happy blogging dear. X nak tacing2 k. =D

Header pon dah cun. Good job. =D

SK: kuikuikui...tgh nk cri tok..tengkiu..

sobri: ermmm gd luck ape yer?

hanez: follow u too..

nor fadila: k..happy too..

mrs. farhan: hehe...ringan2x..0.0001gm jer

merah itu pink: kritik jer...boleh baa kalo kau..hehe

SK: dh click kt bkground.. hmmm biasa2 jak.. xda yg bez... ingt nk tuka template.. hari ya da mlh tp x jd..lak try lg..tengkiu SK!

dear, ktk boleh upload background yg ktk suka selain dr background yg ada dalam ya :)

SK: owh ya ka...hihi..mek try k..

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali


EmoticonEmoticon