Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Kek Raya Edisi Pertama Hasil Air Tangan Hb

Menjadi jugak akhirnya. Inilah kek yang terhasil dari air tangan hb pada malam Jumaat lepas. Kemain semangat beli bahan-bahan kek hari tu. Start buat pada jam 9 malam, habis melapis dan bakar kat oven jam 12.15 tengah malam. 3 jam proses membuat kek.

Kek lapis memang ada payah sikit buat. Kena melapis demi selapis. Kalau kek kukus senang, kek yang tak perlu lapis, main masuk je semua dalam pengukus. Cuma perlu jaga air dia, takut kering.

Kek lapis oreo cheese, kek raya aidilfitri 2016, kek terbaru, kek moden

Nama kek ni: KEK LAPIS OREO CHEESE. Yang putih tu cheese, yang hijau tu oreo. Plan ingat nak ambik video dia buat kek, sekali kepenatan melayan baby Amirah terus terlupa. Yummy..siap dah kek raya edisi pertama. Tunggu giliran kek raya kedua, 3 dan 4 lagi…
Terima kasih membaca Kek Raya Edisi Pertama Hasil Air Tangan Hb

5 comments:

  1. Wahh bestnya... mmg marveles!!! :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak Umi.. Selamat hari raya Aidilfitri...maaf zahir dan batin dihulurkan walaupun blum penah bersua wajah.. nampak sedap aje kek tue, bleh buat bisnes nie.. =)

    ReplyDelete
  3. Thank you for taking the time to provide us with your valuable information. We strive to provide our candidates with excellent care and we take your comments to heart.As always, we appreciate your confidence and trust in us.


    VMware Training in Chennai

    ReplyDelete