Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Kasut Baby Comel - Minnie Disney Pilihanku

Benda pertama terlintas kat kepala masa survey kasut raya anak, mana nak cari kasut baby murah. Ye la, saiz kaki baby kecik je. Ada kedai yang jual kasut bayi mahal, ada yang jual kasut baby murah. Survey punya survey, jumpa!

Kalau nak cuci mata, nak tengok lebih banyak pilihan kasut raya kanak-kanak, boleh cari kasut bayi perempuan online. Online shop banyak paparkan gambar design kasut bayi yang pelbagai.

Memandangkan baby Amirah belum lagi pandai berjalan, aku pun pilih kasut baby prewalker. PREWALKER SHOES kasut tapak lembut untuk baby yang belum boleh berjalan. Ha, ngam sangat dengan si Amirah tu.

Kasut baby comel, kasut bayi perempuan online, kasut baby prewalker, kasut baby murah
Kasut baby comel Minnie Disney berharga RM29.90
 Beli kat Mummycare di bangunan shopping complex Wisma Saberkas

Kasut baby comel jenama Minnie Disney berjaya menarik hati aku kasi suruh beli. Comel weh. Kaler pink, dengan corak polkadot putih. Ada gambar Minnie besar gedabak depan kasut. So comel la! Jadi…inilah kasut raya untuk Amirah + kasut untuk keluar jalan-jalan.
Terima kasih membaca Kasut Baby Comel - Minnie Disney Pilihanku

6 comments:

  1. comel sangat..semalam cari jugak,tapi husband bising sebab asyik cari warna pink je...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh... comelnya...

    jemput join ga minyak wangi ya... http://www.mialiana.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

    ReplyDelete
  3. Comelnya kasut raya baby Amirah..

    ReplyDelete