Menunggu Durian Runtuh! ‘CPUV Berganda Nuffnang’

Lately, amat sedikit pemberian kempen CPUV dari Nuffnang. Dalam minggu ni, ada dapat 2 kempen CPUV tapi dapat satu dan dua gandaan je. Sebelum ni, masa Nuffnang tengah baik hati selalu dapat 3 gandaan untuk kempen yang sama. Mmm bestnya kalau dapat triple kempen yang sama. Beranak pinak earning. Seronok tengok. Even amount sikit-sikit. Tapi boleh la, bila dikumpul sekaligus jadi banyak jugak.

kempen cpuv nuffnang
Dalam minggu ni dapat 2 kempen CPUV, iklan Dove dapat double

Banyak kempen CPUV Nuffnang yang dah credited. Bestnya kalau kempen tu dalam tempoh yang lama. Ditambah lagi kalau dapat kempen CPUV yang aktif. Senyum sampai telinga tengok. Menariknya tentang CPUV, earning dibayar berdasarkan unique visitors. So, tak perlu risau tentang iklan tu kena klik ataupun tak. Makin tinggi pelawat blog, makin lumayan dapat. Berbeza dengan kempen CPC Nuffnang yang dibayar secara per klik iklan sebanyak RM0.25.

Kerana itu, kempen CPUV menjadi idaman setiap blogger yang guna pengiklanan Nuffnang. Lama pulak kan tak dapat kempen blogbuster. Nuffnang oh Nuffnang, meh kasi kami durian runtuh! Kenyit mata sikit!

Jom jana income dengan berblog:

5 comments

wahh...tahniah..tahniah...mungkin sekarang tak banyak tapi sape tau nanti banyak balik..hehehehe

Regards,
-Strider-

sekarang memang tak banyak..cek pun sampai makin lambat ni..

semoga murah rezeki Yumida.. dah lambat betoi nuff nak naik..


EmoticonEmoticon