Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Laptop Baru Tak Dapat Connect Wifi

Aaaa! Frust.. laptop baru yang di beli seminggu yang lepas tak dapat connect wifi. Katanya internet limited. Kalau laptop lama, dapat connect. Hmmm tak ada rezeki la merasa ber-wifi dengan laptop baru. Just digunakan untuk menaip dan aktiviti lain.

screen laptop retak, screen acer pecah, screen laptop acer 10 inci pecah, repair screen laptop
laptop acer lama kena pijak, screen laptop pecah. kisah sedihnya di SINI

Laptop lama screen pecah dan retak, langsung tak dapat nak buat apa-apa. Cuma kalau disambungkan dengan kabel HDMI tv, dapat tengok. Tapi tu la, nak tarik, nak cucuk..mmm makan masa gak nak buat.

Last-last pakai laptop hb. Tapi ada problem gak. Motherboard dia tak tahan panas, pandai off sendiri bila overheat. Memang pakai kipas laptop, tapi kengkadang tak mau jugak. Akhirnya aktiviti berblogging aku terbantut. Banyak pending. Sabor je la.
Terima kasih membaca Laptop Baru Tak Dapat Connect Wifi

2 comments:

  1. alamak...mcm mcm kan....rietta pown ada cdg nk bli laptop bru...tpi mcm nk beli desktop je...ntah la...

    ReplyDelete