Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Make Up Cantik Jadi Hodoh

Make Up Cantik Jadi Hodoh
Make up cantik jadi hodoh
Biasa kita selalu tengok make up wanita hodoh jadi cantik. Ataupun lelaki hodoh jadi kacak. Tapi kali ni berbeza, make up yang cantik berseri-seri tu bertukar menjadi make up hodoh! Buruknya! Lariiiii...

Macam gambar di atas. Di waktu pagi betapa cantiknya kucing tu di dandan rapi. Bulu mata lentik, pakai maskara, pakai gincu, pakai blusher. Cantik mata memandang.

Bila tiba waktu petang, comotnya dandanan dia. Make up jadi hodoh! Macam hantu hujan panas. Lawak la gambar kedua tu. Tiap kali tengok mesti aku senyum sengsorang. Lucu! Lawak betul make up kucing tu.

Korang nak keluar rumah, nak pergi shopping, nak berdating, nak ke tempat kerja jangan make up macam kucing nombor 2 tu. Lari orang tengok.
Terima kasih membaca Make Up Cantik Jadi Hodoh

5 comments:

  1. hahaha...selalunya petang dah habis makeup .. sisa pun dah tak de..

    ReplyDelete
  2. hehehe...biasa org make up utk jd lawa...tpi pernah jugak la...ada yang dh mls nk make up semula lpas solat, sbb dah dekat time blk...

    ReplyDelete