Blogging Guna Aplikasi BlogAway Melalui Handphone

Baru je install aplikasi BlogAway kat handphone ni agar mudahkan aku berblogging di mana jua. Cubaan pertama. Test test test. Aku rasa blogger lain dah lama guna, aku je tertinggal perahu. Hohoho..

Blogging Guna Aplikasi BlogAway Melalui Handphone
Blogging Guna Aplikasi BlogAway Melalui Handphone
Sebelum ni aku pernah guna aplikasi Blogger yang satu tu. Hampeh je. Agak mengecewakan. Aplikasi BlogAway ni agak maju dan memuaskan hati. Boleh baca komen. Boleh edit draft. Boleh tengok stats blog kita.

Agak slow jugak aku menaip ni. Al maklum la menaip guna mobile peratus typo sangat tinggi. Jari comel, asyik tertekan huruf sebelah.

Korang pernah install aplikasi BlogAway ni ke kat telefon pintar korang? Meh kongsi pengalaman korang.

16 comments

sya guna apps blogger tu, tp xbest sgt..kne bkak laptop jgk last nye... boleh kot try blogaway ni nnti

Wahh menarik ni..... kene cuba... thankzz...

wah...terima kasih atas info ya =)

wah ada app baru ya? App Blogger yang lama tu cuma boleh post satu gambar saja. pastu tak boleh buat HTML lagi. kalau nak post lebih dari 1 gambar saya guna gmail la..
Terima kasih atas info ni...

pernah try pakai blogaway ni tapi lepas tu back to lappy balik..haha....

mmg sangah hampeh apps blogger tu.. klu upload pic..kene edit balik buka pc.. ok nk try la yg baru ni.. tq sharing awakkk!

ASSALAMUALAIKUM. SINGGAH PAGI ~ http://jmbelog.blogspot.my/

Boleh try ni..lgpun dah lama x bw ^_^ tq ats perkongsian.

fa guna aplikasi Bloggeroid mudah juga.
http://finurzcreations.blogspot.my/2016/01/cara-update-blog-guna-bloggeroid.html

wahh boleh try.. sebelum nih hsna guna apps apa ntah tak igt dah.. tak mesra pengguna lepas tu uninstall je hehehe..

kiat guna bloggerdroid. Leceh la. Sebab dia xleh tgok dashboard

Saya pun guna yang nie... Baru jer lagi... Ermmm, cam ner nak center kan tulisan @gambar?

nak try la..sehari dua ni terpaksa update guna phone sebab pc hantar kedai..

Saya dah tiga tahun guna aplikasi ni... Memang lebih mudah.. Tapi sejak akhir-akhir ni.. Tak boleh nak post entry... Kena la guna browser.. Tapi sy tak uninstall sebab boleh guna untuk ping entry dgn mudah dan cepat..

Boleh baca pengalaman saya di sini:http://www.mariafirdz.com/2014/01/mobile-blogging-update-blog-via-blogaway.html


EmoticonEmoticon