Baca Online Novel Bukan Isteri Sempurna

Baca Online Novel Bukan Isteri Sempurna Karya Tulip Ungu

Ada yang tercari-cari bahan bacaan online untuk novel Bukan Isteri Sempurna ni? Haa…berita baik untuk semua. Sebahagian bab dalam novel Bukan Isteri Sempurna ni telah disiarkan untuk bacaan umum. Sambil tonton drama Bukan Isteri Sempurna, boleh tahu jalan cerita drama tersebut. Sambil tu, ehem-ehem ketahui Tips Malam Pertama Pengantin Idaman Suami Isteri (sebagai panduan dalam berumahtangga).

Novel Online Bukan Isteri Sempurna Bab 1, 2 & 3, 4 & 5 (a), 5 (b), 6, 7, 9, 10,
Baca Online Bukan Isteri Sempurna Bab 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
Novel Online Bukan Isteri Sempurna Bab 21, 22, 23, 24

Baca online novel Bukan Isteri Sempurna, baca online novel Tulip Ungu, drama TV3 Bukan Isteri Sempurna, download novel Bukan Isteri Sempurna, gambar novel dan drama Bukan Isteri Sempurna TV3, sinopsis drama Bukan Isteri Sempurna
Inilah gambar novel Bukan Isteri Sempurna yang menjadi sebutan penonton. Comel cover novel ni!

Sinopsis Ringkas Drama Bukan Isteri Sempurna TV3

Bukan Isteri Sempurna mengisahkan wanita bernama Nina (Atikah Suhaimemempunyai sejarah hitam dalam hidupnya. Nina berusaha menjaga nama baik keluarga suaminya. Daniel Arman (Dazrin Kamarudin) suami kepada Nina, juga adik kepada kembarnya Danish Arham. Nina dan Daniel Arman berkahwin dalam situasi yang tak terduga. Daniel menjadi pak sanggup akibat perbuatan abangnya.

Nina sering merasa dirinya bukan isteri terbaik buat suaminya. Namun, jauh di sudut hati, ada perasaan aneh terhadap lelaki itu. Walaupun, Bukan Isteri Sempurna Nina berusaha melupakan sejarah silamnya di samping menyemai rasa kasih dan sayang terhadap suaminya, Daniel Arman. Saksikan segalanya dalam drama Samarinda berjudul Bukan Isteri Sempurna di TV3.

Baca online novel Bukan Isteri Sempurna, baca online novel Tulip Ungu, drama TV3 Bukan Isteri Sempurna, download novel Bukan Isteri Sempurna, gambar novel dan drama Bukan Isteri Sempurna TV3, sinopsis drama Bukan Isteri Sempurna
Haaa, ini pulak gambar menerusi drama slot Samarinda tu: Bukan Isteri Sempurna. Layannn..

Saksikan drama Bukan Isteri Sempurna Slot Samarinda
Tarikh drama Bukan Isteri Sempurna mula ditayangkan: 5 Mei 2015
Hari: Selasa - Khamis
Jam: 10.00 malam
Saluran: TV3

2 comments

mana bab lagi....? xhabis pun..lama dh xbeli novel....


EmoticonEmoticon