Minggu Sebelum Busy


Semalam keluar. Excitednya. Seminggu sekali keluar. Jauh kan.. nak sampai ke Bandar kira-kira 1 jam 15 minit. So, tak boleh nak pergi hari-hari la. Minyak keta deras je nak pakai.

Semalam, last keluar. Beli barang-barang untuk buat kek. Minggu depan aku dah busy buat kek Raya. Tahun ni target nak buat 5 bijik kek. Hari Isnin, 5 Ogos balik Kuching. Yey! Balik beraya! Perjalanan dari sini ke Kuching menggunakan jalan darat mengambil masa selama 11 jam. Jauh kan...hmmm..memang pun jauh. Hikhik..

Semalam aku beli tudung Fareeda. Yey..akhirnya impian tercapai. Cantik aku tengok. Lepas tu beli bunga api dawai. Ala bunga api yang kita slalu main masa kecik-kecik dulu. Beli keta control 2 bijik untuk anak buah aku. Hmmm...tinggal seminggu lagi nak balik. Yey!


Minggu depan aku dah busy, maybe aktiviti blogwalking pun kurang. Thanks pada korang coz sudi singgah di blog Yumida ni. Yumida pohon maaf andai selama kita menjadi rakan blogger, Yumida pernah mengguris perasaan korang. SALAM RAMADHAN :)

JEMPUT JOIN CER TEKA GAMBAR YUMIDA (tinggal 1 hari lagi)
Tamat 29 Julai 2013 jam 11.59 malam
– KLIK SINI-
Kalau korang jumpe iklan video U Mobile ni kat sidebar blog..
Jemput klik satu kali :)
Sedekah.... Makasih :)

.
↓↓↓Carian Pembaca Paling Panasss↓↓↓

24 comments

wah, mesti sedap2kan kek raya akak buat. hehe

nice blog :)
anyway, pandai buat kek, ley ajar kite an pasni ;)

dah start dah nak polah kek raya tok.. haha

wah.. yumida pandai buat kek lah.. mesti sedap kan... :)

Wah.. Dh start buat kek.. Mesti meriah raya..

serius yumida...bule ajaq krole buat kek...berminat ni huhu~ wah baik2 blk kg tu~

serius yumida...bule ajaq krole buat kek...berminat ni huhu~ wah baik2 blk kg tu~

Jeles kamek.. Kamek belum beli apa2 gik untuk raya taun towk..

hati2 yumida balik raya drive..jauh tu 11jam... Selamat hari raya an advance. maaf zahir batin dari pcl n family.

Nampak gayanya dah nk siap persiapan yek

waaa.. beli tudung fareeda... bergaya lah kak yumida raye ny.. hehehe...

#selamat hari raya.. (hulur tangan minta duit raye) heehe

amboii..5 buji kek...
nak sebijik boleh..
hehehe

11 jam?
lama tuuuuu

Wah!! 5 biji kek..nak satu..hee..
lama la tak main bunga api dawai tu..ingat masa kecik2 dulu..kn?kn?=D

wahh mz nmpknya tu.. tudung fareeda mmg cantik kan..tp deqla x penah pakai lagi.. huhu.. mahai tak?

aSSALAMUALAIKUM
Pak cik FOLOWER yg ke 30000!
Yumida kena bagi duit raya ni hehehe
Salam Ukhuwah..

Wah bestnya beraya ngan tudung Fareeda..kurlasss ko Yumida..ha ha.. Akak nak wat 2 bijik je kek thn ni.. Kalau terajin baru wat lebih skit kot

wah pandainya nak buat kek
kek apa tu
kongsi laa resepi

Assalamualaikum yanggg, hantar kek kat sheila satu. hehehhee. takpe2 slow2 okeyyy, nanti dah tak busy sambung blogging semula yaaaaaaaaaa :)

Salam perkenalan :)
Jom singgah blog kita ..
http://sweetnadhiraa.blogspot.com/

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

cik yumida no13...
menang tuppuware bulat ngann the best entry..rm20 angpau raya...alamat cik yumida masih ade lagi sy simpan...heheheh...cume bagi no akaun bank jer...

Mesti dak pack2 baju nak balik raya kan? hehehe. Nanti post lah entry pasal kek. nak tengok gak.

SAMA la kita..minggu depan dah busy sgt2..