Aku Pengarah & Penerbit Video Ni..Jom Klik Untuk Memenangi Hadiah



As salam buat rakan pembaca...

Alhamdulillah, pihak Nuffnang telah meng-approved video yang aku buat. Kempen Switch To 2 (U-MOBILE) yang kaler oren tu. 

VIDEO KEMPEN DI SIDEBAR BLOG

Memandangkan semalam takde peneka tepat bagi teka gambar. So, aku nak bagi hadiah free kat korang. Syaratnya just klik video kat sidebar tu. Tunggu sampai habis. Tak lama pon. Sekejap je tu.

*Andai korang klik entry ni di saat video tu tak keluar, dalam erti kata yang lain...hanya ada iklan Nuffnang. Korang boleh klik di lain kali. Coz video ni hanya keluar masa tertentu je

Lepas habis klik dan video selesai dimainkan. Korang just komen kat bawah ‘DONE’ beserta url blog korang.

PEMBAHARUAN

Ramai yang komen tiada video dipaparkan..jadi untuk memudahkan korang semua berpeluang mendapat hadiah..syaratnya telah diubah. Lebih MUDAH! Lebih SIMPLE!

Hanya klik benda hijau di bawah:


                   
       

Komen ‘DONE’ beserta url blog korang. Aku akan menggunakan sistem random.org untuk memilih peserta bertuah. Hadiahnya boleh refer kat  SINI. Makasih :) 

TAMAT: 12 Julai 2013 (Jam 11.30 pagi)

.
↓↓↓Carian Pembaca Paling Panasss↓↓↓

39 comments

Sya mau join..hehe..nak jawapan gmbar aritu bleh?:D

@adrianna syaz link pemenang teka gambar..ada di bahagian atas blog 'Pemenang Peserta Bertuah TEKA GAMBAR'

tapi boleh jugak jenguk kat entri ni:

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/pemenang-peserta-bertuah-teka-gambar.html

thanks sudi join n teka

jemput la join lagi :)

wah rajin nya kitak dik :)

Pelik juga...tetiba keluar iklan, mengganggu jer...Oooo, rupanya itu video yg dimaksudkan, tahniah! Bila tengok kembali...menarik dan kreatif! Comel pulak tu...

Salam Ramadhan...:)

izzah join lg..^^ done! klik video kempen yumida^^

http://luvizzda93.blogspot.com

tenet krole lembat...tp dpt buka video tu adus2...rugi pla...nak sgt tngok video doodle tu

klik..klik...klik....support kak yumida....http://mardiyanhani.blogspot.com

klik..klik...klik....support kak yumida....http://mardiyanhani.blogspot.com

video sis tu tak nampak lagi di mato den hehe. But congrates sis for your new video (^_^). I support...

ala teringin nak tengok tapi da tukar iklan sunsilk pulak =='

fuhyooo...rajin banget ini yumida....tahniah :-)

dear.. sorry tau deqla x dpt nk join..sbb xleh klik kat opis ni..huhu.. ampun ya...apapun good luck ye utk yumida.. ;)

xda pun...ke terlambat??huhu

Assalamualaikum, esok pagi sheila tengok ye video tu. hehehe good luck :)

DONE http://sweetsour93.blogspot.com/

gdluck kak ^^

Done

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

Assalamualaikum.
done.
http://www.sheilashahfiekry.my

done
http://shalmilanadya.blogspot.com/

kita dah joined yanggg, thanks sudi jemput kita jugaaaa :)

Salam

done!!

naim
-pemudattbc.blogspot.com-

Marhaban Ya Ramadhan

Assalamualaikum, Yana join ye.
Dah klik iklan u mobile dan kesemua iklan 8share :)

http://dreaminglovers.blogspot.com/

assalamualaikum yumida....done like video tu...

http://maszull.blogspot.com

done
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

Pst.. Pengawas udah click! :P

http://vaneelea.blogspot.com/

done!!!!
pheonixcharlotte@blogsport.com
hehehhe....

done

http://diebadhie.blogspot.com/

hehehheh..comel jerkk video tuh :D

done ! ifah join yerr :)

http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/

DONE!
aisyalieza.blogspot.com :)

done . http://www.kisahemasputih.com/

done . http://www.kisahemasputih.com/

yey done!mihmih:3

http://missflyfluffy.blogspot.com/

dapat tengok video...comel katun kat video tue...oh ya...dah klik semua iklan..msvelentine.blogspot.com

http://angellovesoldier.blogspot.com/

DONE

http://najihah90.blogspot.com

done:)
http://ynarazali.blogspot.com/

done

http://mylovelystorysecret.blogspot.com/