SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??



KLIK BANNER UTK JOIN

Sukakan design baju bernombor 4. Andainya terpilih sebagai yg bertuah nanti, baju ni nak dihadiahkan kat someone special..so saiz baju yg dipilih ialah L.

Saya suka Salju Creative kerana:

Menyediakan perkhidmatan kad kahwin dgn harga yg murah!
Klo dibandingkan dgn mana2 perniagaan design kad kahwin ni..sememangnya Salju Creative menawarkan harga yg jauh lebih murah! Bertepatan dgn matlamat semua pasangan mempelai, penjimatan bajet kahwin adalah perkara yg diutamakan. So, aku amat2 menyokong produk yg dikeluarkan oleh Salju Creative. Sesape nak menempah kad kahwin dgn Salju Creative..meh cepatttttt! Ganjarannya pasti berbaloi-baloi!

Menyediakan pelbagai jenis design kad jemputan!
Seperkara yg membuatkan aku terpegun dgn kad yg di reka oleh Salju Creative sendiri, banyaknya pilihan rekaan kad ditawarkan. Kesemuanya cantik2 dan kreatif! Rambang mata melihatnya. Hanya dgn ‘custom design’ kita akan mendapat kad yg kita ingini! Juga disediakan kad berupa ‘cartoon design’. Memang awesome laa! Juga menampilkan  ‘simple design’ bg pelanggan yg sukakan kad yg simple. Salju Creative ni bukan sahaja mereka kad utk jemputan perkahwinan, malah membuat kad jemputan birthday.
Terpulang kpd pelanggan yg inginkan kad yg macam mana. Bagus kannn. Memang menepati kehendak pelanggan. Pilihan reka bentuk kad pun banyak. Memang puas hati sangat2!

Menyediakan kad yg unik dan special..lain drpd kad jemputan yg lain!
Dlm erti kata yg lain..kad jemputan luar biasa! Tidak seperti kad jemputan yg biasa kita lihat. Hanya terdapat di Salju Creative je! Haaaa..bila sesuatu tu unik..sure jadi tarikan. Menjadi pilihan bg yg inginkan kelainan. Pihak Salju Creative akan mendesign dan mencetak kad yg telah siap di reka, kemudian di hantar kpd pelanggan berserta aksesori. Turn pelanggan pulak yg akan mendeco kad tersebut. Boleh refer pd bahagian DIY Wedding Card Invitation. See..menarik kann? Ade riben. Klo nak kreatif lg, pelanggan blh tambahkan button, renda and so on bg mencantikkan kad jemputan mereka sendiri. Dah la unik...kos pun dpt dijimatkan! Aku part2 jimat ni memang nombor 1!

Menyediakan perkhidmatan design sendiri!
Yg ni pun aku suka! Kita boleh mendesign kad kita sendiri then hantar kat Salju Creative utk di cetak. Melalui konsep U Design We Print ni.. kad yg di reka oleh diri kita sendiri terasa begitu ekslusif. Lebih2 lagi bila idea bergabung oleh pasangan mempelai...terasa sentuhan cinta dan kasih sayang setiap kali terpandang kad yg telah di cetak. Ohhh..so sweet! 

Pelanggan boleh print kad jemputan mereka sendiri!
Melalui perkhidmatan yg ditawarkan oleh pihak Salju Creative sendiri, mereka akan mendesign kad jemputan berdasarkan draf/ gambaran pelanggan mereka. Means, pelanggan hanya akan membayar upah design kad sahaja. Cara ni menjimatkan kos perbelanjaan kahwin. Memang bagus sangat2 perkhidmatan seperti ini. Dannnn...pihak Salju Creative akan mendesign kad sehingga pelanggan berpuas hati. See... Salju Creative always berikan perhidmatan yg terbaik buat pelanggannya.

Rekaan kad yg elegant dan menarik!
Sukanya aku terjah kad2 yg ade dlm blog Salju Creative ni. Kebaboom! Ohsem! Elegant! Menarik arr! Dgn design unik dan corak kad yg kreatif, pasti menambat hati pelanggan..lebih2 lagi bila tengok rekaan exclusive wedding invitation card. Santek! Salju Creative menampilkan kad2 jemputan yg hot meletop. Meh terjah dan cuci mata nengok kad yg super ohsem tu, kat Hot Stamping, Ivory Card dan Kad Simfoni Kasih.

Tiada caj tersembunyi!
Semua harga dinyatakan dgn jelas. Harga 1 piece..harga 500/1000/1500 pieces..semuanya lengkap. Mudah bagi pelanggan utk membuat bajet pengiraan. So, teramat suka lah aku dgn Salju Creative ni. Konsep perniagaan yg jujur dan telus. Tak memeningkan kepala pelanggan. Takde timbul isi bajet terlebih.

Adanya harga promosi!
 Bila adanya promosi berlaku banyak penjimatan! Bagus sangat2. Time promosi ni la kita disarankan membeli atau meng-order. Lebih2 lagi bila bab2 kahwin ni banyak melibatkan perbelanjaan besar. So, dgn harga promosi yg ditawarkan memberi penjimatan terbaik buat kedua-dua mempelai. Good effort Salju Creative! Go go go...moga lebih berkembang maju dan mendapat pasaran meluas di masa akan datang!

Ada free gift!
Orang kampung dengar tuuuuu..ade free gift menanti! Ni yg buat pakcik makcik kat kampung tak sabar nak menempah kad dari Salju Creative ni. Free gift akan diberikan andai pelanggan menempah kad melebihi 1500 keping kad jemputan. Dah la dapat harga promosi yg murah..dapat lagi free gift dari Salju Creative. Bestnye! Bagi ‘custom design’ pulak..free gift adalah berbentuk banting/ banner. Haaaa...best kannn. Bez bez bez..

Lagi??? Sangat2 suka Salju Creative ni pasal...diorang nak bagi t-shirt percuma! Yeyyyyyy! Excitednye! Sape tak ske klo orang nak kasi barang kannn. Idong kembang kempes. Ekslusif lagi tu...siap tertera url blog. Fuh kanan..fuh kiri..good luck utk aku! Ho yeah!

TAMAT: 31 MAC 2013

*Banner Salju Creative dah tersedia di bahagian sidebar blog

4 comments

ow, cantiknya buat ayat dan gambarnya sekali.. hehe..

Good luck ..

Tahniah YUMIDA!!!

http://saljucreatives.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-contest.html

Tahniah YUMIDA!!!

http://saljucreatives.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-contest.html

yeahhh yumi kita menang laaaa.. yeahh boleh pkai sama2


EmoticonEmoticon